Привіт всім форумчанам! Інформую вас всіх про те, що у нашому славному місті працюють якісь гандони, що спеціалізуються на викраденні державних номерних знаків з авто!!!: Цієї ночі в моєму районі (вул. Героїв УПА) так прикрість впіткала 5 власників авто... (машинки стояли по дворах)...Знаки зняли акуратно і залишили записку. Після дзвінка по вказаному номеру телефону вас "просять" сказати код поповнення рахунку "Київстару" на 200 грн. і після цього вказують місце, де Ви знаходите свої ДНЗ!!! Мої були в дитячій "пісочниці" в сусідноьму дворі...Сука, побачив б хто - порвав би....:
Так це ж можна вичислити кожна картка поповнення має свій код який зареєстрований в ОПЕРАТОРА, треба звертатись в міліцію.
100% Менты обращаются к самому оператору и тот уже вычисляет место нахождения того или иного абонента!!!!!
Цим ділом вже промишляють давно. На іншому форумі вже обговорювали дану тему. Здається хтось писав, що телефон може бути на "зоні", і щось вичислити дуже тяжко. Хоча торги доходили навіть до 50 гривень. Так що стережіться !!!
Якраз з "мусорами" цілий ранок і провів... В них можна тільки зареєструвати заяву і все!!! Вони немічні в цій ситуації, як сліпі коти... Самі попросили мене (я сказав,що на "Київстарі" маю знайомого "техніка") взнати на який номер було зараховано поповнення з скреч-карт, які пересилались тим гандонам! А ще тільки що їздив знову в райвідділ і відкликав заяву!!! Потім могли б бути проблеми при знятті авто з обліку, так як номера подаються в розшук!!! От тобі і наша міліція і її ефективні методи боротьби з бандитизмом!!! " Жить стало лучше... жить стало веселей..." (с).
Якщо ці підари поставили собі за мету зняти номер - то вони його знімуть любою ціною, а номер з закльопками буде понівечений до жахливої степені.
теж саме выдбувається у Луцьку. А поставити на закльопки то гарна ідея сам давно вже про це думаю - його можна хоч в трубочку згорнути але не знімеш - а те що потім він буде не естетично виглядати.... та принаймні він залишиться у власника
шо за дибільні закони(((( Скільки це все терпіти можна???В нас все зроблено так щоб люди самі свої проблеми вірішували. А за що ми податкі платимо???? Тому козлу Азарову може і стало веселіше жити (дорвалась до корита свиня). Мені от цікаво що зараз думають ті хто за них голосував, вони і дальше в захоплені від свого вибору.
Ой такое впечатление что предыдущая власть была лучше!Слушай давай не будем тут размусоливать политику,потому что , проблема в другом!!!
Так я і не казав що попередня була краща, але зараз все йде в ще гіршу сторону. Сумно, але це так і є(((
По радіо недавно чув, що злочинність в Україні за часів Яника зросла на 30% порівняно з попередньою владою......робіть висновки...
Е-е-е, харош про політику. От якби ви не платили тим га***нам, то і бізнесу в них не було б. Так, знаю скільки проблем з тим, і що по грошах трохи більше виходить, але блін, тим що ви кидаєте їм грощі самі ж підтримуєте їх бізнес. Думаєте, що це вкрали і потім більше не вкрадуть, бо вже крали? Фіг там.
Ну що, бля, за гонор!!! Я хотів би на тебе подивитись, якщо б тобі (не дай Бог!) вкрадуть машину або ті ж номера... І ти півдня просидиш в райвідділі, підеш купиш їм паперу, бо не має на чому заяву писати, а потім скажуть: "Прийдіть завтра-післязавтра по довідку".... І вся ця процедура мало того, що так виглядає і розтягуєть на тиждень, вона ще й коштує в 4 рази дорожче! Якби це робилось день-два, я дав би і 1500грн, але тиждень їздити по всяких підарастичних конторах і дивитись на недорозвинуті морди мені не хочеться (та й обійдеться дорожче!) Так що, я, на твому місці, не був би такий категоричний!!! Ти що, ніколи і нікому не давав гроші за пришвидшення чи позитивний результат чогось???
Рус, я тебе чудово розумію, і ніякого гонору в мене немає. Сам знаю в якій системі живемо, просто і ми ж її підтримуємо. Не збирався і не буду лізти в твої життєві обставини, тому що знаю як то судити зі сторони. Але такими кроками можна догратись, що це у тих уродів стане "на потік", якщо вже не стало