Увага!!! Знімають (викрадають) ДНЗ!!!

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Рус, 14 лип 2010.

1. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Привіт всім форумчанам! Інформую вас всіх про те, що у нашому славному місті працюють якісь гандони, що спеціалізуються на викраденні державних номерних знаків з авто!!!:diablo: Цієї ночі в моєму районі (вул. Героїв УПА) так прикрість впіткала 5 власників авто... (машинки стояли по дворах)...Знаки зняли акуратно і залишили записку. Після дзвінка по вказаному номеру телефону вас "просять" сказати код поповнення рахунку "Київстару" на 200 грн. і після цього вказують місце, де Ви знаходите свої ДНЗ!!! Мої були в дитячій "пісочниці" в сусідноьму дворі...Сука, побачив б хто - порвав би....:diablo:

2. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Так це ж можна вичислити кожна картка поповнення має свій код який зареєстрований в ОПЕРАТОРА, треба звертатись в міліцію.

3. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    100% Менты обращаются к самому оператору и тот уже вычисляет место нахождения того или иного абонента!!!!!

4. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Цим ділом вже промишляють давно. На іншому форумі вже обговорювали дану тему. Здається хтось писав, що телефон може бути на "зоні", і щось вичислити дуже тяжко. Хоча торги доходили навіть до 50 гривень. Так що стережіться !!!

5. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Якраз з "мусорами" цілий ранок і провів...
    В них можна тільки зареєструвати заяву і все!!! Вони немічні в цій ситуації, як сліпі коти...
    Самі попросили мене (я сказав,що на "Київстарі" маю знайомого "техніка") взнати на який номер було зараховано поповнення з скреч-карт, які пересилались тим гандонам! А ще тільки що їздив знову в райвідділ і відкликав заяву!!! Потім могли б бути проблеми при знятті авто з обліку, так як номера подаються в розшук!!! От тобі і наша міліція і її ефективні методи боротьби з бандитизмом!!! " Жить стало лучше... жить стало веселей..." (с).

6. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    а як розумно придумали то.

7. Шульц

Шульц Active Member

VW Golf IV 2.0 (був), Skoda SuperB 1.8Т
    Раджу просто на закльопки номера поставити. Там вже буде важче зняти.

8. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Якщо ці підари поставили собі за мету зняти номер - то вони його знімуть любою ціною, а номер з закльопками буде понівечений до жахливої степені.

9. majuskul

majuskul Active Member

VW Golf III Variant 1.8i 1994 5МКПП
    теж саме выдбувається у Луцьку. А поставити на закльопки то гарна ідея сам давно вже про це думаю - його можна хоч в трубочку згорнути але не знімеш - а те що потім він буде не естетично виглядати.... та принаймні він залишиться у власника

10. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

шо за дибільні закони((((
    Скільки це все терпіти можна???В нас все зроблено так щоб люди самі свої проблеми вірішували. А за що ми податкі платимо???? Тому козлу Азарову може і стало веселіше жити (дорвалась до корита свиня). Мені от цікаво що зараз думають ті хто за них голосував, вони і дальше в захоплені від свого вибору.

11. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Ой такое впечатление что предыдущая власть была лучше!Слушай давай не будем тут размусоливать политику,потому что , проблема в другом!!!

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    З багатьма говорив, розчарованні!
    Проблема в самих нас!

13. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

Так я і не казав що попередня була краща, але зараз все йде в ще гіршу сторону.
    Сумно, але це так і є(((

14. ksirium

ksirium Початківець

ЕЩЕ НЕТ
    откуда знаешь что другая власть по другому вела бы себя!

15. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    По радіо недавно чув, що злочинність в Україні за часів Яника зросла на 30% порівняно з попередньою владою......робіть висновки...

16. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Злочинність зростає паралельно зі зростанням безробіття!

17. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    Е-е-е, харош про політику. От якби ви не платили тим га***нам, то і бізнесу в них не було б. Так, знаю скільки проблем з тим, і що по грошах трохи більше виходить, але блін, тим що ви кидаєте їм грощі самі ж підтримуєте їх бізнес. Думаєте, що це вкрали і потім більше не вкрадуть, бо вже крали? Фіг там.

18. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Ну що, бля, за гонор!!! Я хотів би на тебе подивитись, якщо б тобі (не дай Бог!) вкрадуть машину або ті ж номера... І ти півдня просидиш в райвідділі, підеш купиш їм паперу, бо не має на чому заяву писати, а потім скажуть: "Прийдіть завтра-післязавтра по довідку".... І вся ця процедура мало того, що так виглядає і розтягуєть на тиждень, вона ще й коштує в 4 рази дорожче! Якби це робилось день-два, я дав би і 1500грн, але тиждень їздити по всяких підарастичних конторах і дивитись на недорозвинуті морди мені не хочеться (та й обійдеться дорожче!) Так що, я, на твому місці, не був би такий категоричний!!! Ти що, ніколи і нікому не давав гроші за пришвидшення чи позитивний результат чогось???

• Подобається Подобається x 1
  19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    За це б поставив тобі "-"
    За це жирний "+"

20. Nix

Nix Початківець

Golf GTi
    Рус, я тебе чудово розумію, і ніякого гонору в мене немає. Сам знаю в якій системі живемо, просто і ми ж її підтримуємо.
    Не збирався і не буду лізти в твої життєві обставини, тому що знаю як то судити зі сторони.
    Але такими кроками можна догратись, що це у тих уродів стане "на потік", якщо вже не стало :sad:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)