В повітряному фільтрі масло

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем SBiker, 13 тра 2012.

1. SBiker

SBiker Новачок

Jetta mk2
    В повітряному фільтрі масло, які причини? хто що порадить?

2. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    А багато там масла?
    Бо якщо вкрити тільки так поверхнево то не біда. Адже в тебе закрита вентеляція картера.

3. SBiker

SBiker Новачок

Jetta mk2
    нe лиється звідти, не капає, просто фільтр внизу в куті заляпаний. Пластмаса вся жирна, і патрубок запльований.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    То нормальні речі ... двигун то не новий.... але не мішає провірити вентиляцію картера

5. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    В мене такеж саме тільки я не маю патрубка на вентиляцію.

6. SBiker

SBiker Новачок

Jetta mk2
    Ясно. Дякую, перевірю.

7. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    раз на фільтрі є часточки масла, значить вентиляція картерних газів працює))))
    пропалював газовим пальником той сепаратор, вигріб трохи бруду, а масло як було на фільтрі так і залишилося.

8. Dima23

Dima23 Початківець

Jеttа1. 1.6D
    Не хоч масла зроби з закритої відкриту вентеляцію. Фільтер не так часто будеш міняти, але кутик пласмаси буде в маслі, мінти спинять недай боже під капот глянут і ти попав.

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    тут детальніше, будь ласка

10. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    суть в тому, що неможна виводити картерні гази шлангом поза межі авта (багато хто в жигуляторах так робить), тому що це, по-перше аля шкода довкіллю, по-друге вважається що авто технічно несправне + масло попадає на дорожнє покриття - в тому і злочин...
    підправте мене, якщо щось

11. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ні, це я знав. Цікавить чому працівники ДАІ мають відкривати капот? Що вони можуть при цьому зробити?

Їздив місяці 2 з так виведеним шлангом і навіть не задумувався про них...

12. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Взагалі-то працівники ДАЇ не мають права оглядати капот, багажник чи салон автомобіля.
    Дана процедура може бути виконана при обшуку і то в рамках заведеної справи (за постановою суду).
    Можливий огляд при проведені технічного огляду, але оскільки він скасований, то поки що можна не заморочуватися над тим.

13. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    у нас в мысты часта процедура заглядання дайців разом з кулуметними беркутцями під капот, для звірки номерів агрегатів.

14. kym

kym Аксакал

a 100
    Не зовсім так. якщо забита вентиляція..... в картері піднімається тиск і гази разом з маслом лізуть в ГБЦ. В ГБЦ є друга вентиляція яка іде у впускний, а звідтам в момент глушіння двигуна (закрита ДЗ) лізуть в повітряний фільтр. Якщо масла дуже забагато на ПФ то хана маслозйомним кільцям.

15. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Я чогось думав що той сепаратор в клапанній кришці і є вся вентиляція... а як перевірити-діагностувати всю систему?

16. kym

kym Аксакал

a 100
    Основна діагностика - компресія. Якщо кільця добрі, або принаймі не дуже зношені то і в картері не дуже високий тиск і масло не лізе у впускний.

17. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Зрозуміло. Дякую!

18. pumpik

pumpik Новачок

passat B4
    перевір клапан рециркуляції картерних газів на 2е я вікриваю кришку залива масла мотор ледве змінив обороти працює нормально клапан якщо ні
    1 http://vwts.ru/forum/index.php?showtopic=53211
    2 перевір мотор

19. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    :shok:
    +1

20. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    було в мене подібне після того як зварили карбюратор , тобто в таку миску його поставили в якій він кипів і чистився , відрегулювали запалення і карбюратор то масло перестало попадати , фільтра жаль коштував помоєму чи то 70 чи 100 грн , капець якийсь

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)