В У Л К А Н І З А Ц І Я ! ! !

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Travel, 8 лис 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Вчора вечером вирішив перекинути колеса на зимові, по городоцькій біля автомобільного дому Львів є круглободова вулканізація. приїхав я вчора туди перед мною миняв резкну якийь гольф я чекав десь хвилин 40 коли той мужик з гольфа пішов розраховуватися я почу якісь крикі і невдоволення вирішив подивитися. Йому за заміну 4 резин і балансування сказали 150 грн. Він був в шоці я питав чого так дорого, і получив відповідь у формі крику шо зарас всюди так і взагалі в них найдешевше. Проїхавшись на патона там біля ОККО є вулканізація мені назвали цифру за ту саму роботу 65 грн. Просто хочу сказати шоб туда ніхто неїхав бо може вийти як з тим мужиком шо робота зроблена а потім вони залупляють ціну!

• Подобається Подобається x 6
  2. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023
    Відповідь: В У Л К А Н І З А Ц І Я ! ! !

М-дя. То ж більш ніж в 2 рази . В нас - навпроти лікарні - 60 :)

3. mylka.i

mylka.i Active Member

VW Vento 1.8 1997

Де то, в нас?

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

да дійсно треба завжди добазарюватися про ціну наперед

я не раз міняв колеса і платив 50 грн, при чому не на одній вулканізації

5. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

Вчора попіняв колеса , 4 зимових,літню зняли ту поставили, відбалансували, і сказали 79 гривень. я заплатив, чого дак дорого запитав- відповідь-внас ше недорого? то на Дж.Вашингтона. напроти Десятки(буд.матер.) Ган...ни!!!!!

6. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

На Топольній - навпроти в'їзду до приймального відділення швидкої :)

7. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я взнаю скіки коштує біля мене було 50 грн

8. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Заправка ОККО на кільці Кульпарківська В Великого, за заміну 4 і прокатку двох коліс дав 80 грн+ знімають зразу 2 колеса.

9. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну бачити покишт максимальна ціна 80 грн. я б ше з таким погодився зважаючи на те шо зарас сезон роботи для вулканізацій, алеж не 150 - то вже хамство. Треба буде шось придумати щоб їх піднаватажити

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Якщоб я опинився на місці того мужика, то запитав би розписати ту вулканізацію, за що я сплачую такі гроші!!! Люди, якщо вас найо...ють, то не цурайтеся хочаб спросити, що та й як!!! Впевнений, що сервіс той не зміг би оперувати чому запросили 150 грн. І їм тільки залишилося б вибачитись перед тим клієнтом!

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Народ, пора задумуватися над флеш-мобами. Нас багато і ми вже потужна сила. Наприклад, якщо кожен з нас (хто може) протягом дня приїде і запитає того тіпа щось типу "А справді у вас заміна коліс 30 баксів коштує, а то вже весь львів гудить", думаю, після 15 машини в них буде по 50. Можна придумати і інакше питання - такі штуки на народ діють суперово. До речі, в них телефон є? :)

12. Pavlo_Lviv

Pavlo_Lviv Active Member

VW Golf II 1.8 RP 2E2 1989
    Клубна карта:
    000052

Хто знає де можна прошипувати гуму? І які розцінки на шипування?

13. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Стосовно вулканізації шо на трасі в солонці там де є клубна знижка так от. 4 колеса 67грн про знижку якось язик не повернувся спитати.
    но є нюанси які мені не сподобались.
    вчора 18.40 приїхав завчасно хоча було мені записано на 19.00 але вулканізаторщики вже були вільні і взялись за мою полку.
    як то було.
    приїхав там в тій будці 10 чоловік будка 4 на 4, четверта частина будки заставлена обладнанням, половина заставлена старими колесами, на решту вьої території 10 чоловік, я так і не зрозумів чи вони там працюють чи просто в гості на каву прийшли.
    старший як потім вияснив (Ігор) власник теж (Ігор)
    картина така всі 10 грязні один по коліна в болоті, колеса прийшлось самому витягувати з багажника, ковпачки прасмасові з болтів в них нема чим зняти, (дав їм утконоси в результаті віддати забули, і 4 ковпачки з болтів теж забули віддати, нащастя сьогодні зранку заїхав і той майстер Ігор віддав защо йому дякую.) до речі хто поїде туда візьміть з собою мило, воду, і якщо буде дощ то парасолю.
    мила в них нема, води помити руки після власних коліс нема, парасолю візьміть тому що для вас місця в тій будці не знайдеться.
    А влагалі прикольна обстановка.
    До речі в них можна з низькопрофільною резиною їхати.
    А ще буду диски тама малювати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)