В Україні реєструють автомобілі без розмитнення

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем hooliganlviv, 2 лют 2016.

1. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    сьогодні наткнувся на таку новину з Drive2
    от копірую все тут..
    41e5efas-960.jpg
    Реєструвати авто і видавати номерні знаки почали «територіальні громади».

За принципом, подібне нагадує самопроголошення окремої республіки, але на цей раз не в східних регіонах (до чого ми вже звикли), а в західному — в Львівській області.

Місцеве самоврядування «теріторіальної громади» прийняло на себе зобов'язання щодо організації власного МРЕВ, в якому без всяких митних декларацій та процедур, можна буде зареєструвати завезений з-за кордону автомобіль.

При цьому власнику видається документ з маркуванням «Республіка Україна» і номерні знаки іншого зразка, в яких спочатку вказуються три букви, цифри і потім слід ще одна буква.

Наведемо цитату з соціальних мереж, в яких викладається суть організації від імені «громади»:
    79e5efas-960.jpg
    За словами організаторів компанії, народ має повне право на самоврядування, тому вважають свою дію легальним.

У реальності, подібне суперечить всім законодавчим актам України і власник такого авто буде обов'язково оштрафований за керування незареєстрованим транспортним засобом.
    А це істочник цієї статті.
    В Україні реєструють автомобілі без розмитнення — Вечірній Кам'янець
    хто, що про це думає???

2. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    хз...

Така зустріч тої Територіальної громади то мала місце, але правових повноважень робити як описано вище у них по ходу нема.

А ідея сама - БОМБА !

Колись в старі добрі часи ми скандували ''За Фольксваген Пассат без розмитнення'' :) може вже скоро )

• Подобається Подобається x 1
  3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    повний 3,14ЗДЄЦ ))) Я також противник цих всіх величезних поборів при розмитненні, але це занадто. Полюбому, принаймі хоть щось, але повинно розмитнюватись, відповідно реєструватись в єдиній базі даних і отримувати затвердженні в країні номерні знаки. Це діє навіть в країнах шенгену, де кордон видно тільки на карті і по дорожних знаках.

Останнє редагування: 2 лют 2016
  4. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    я не памя*таю десь про таке вже писалося, і в них своя номерація була, но виїхати за то місто ніхто не міг)

5. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    в мене от знайомий в Придністов*ї живе, так внього розмитнення є, не цікавить яку ти машину привіз, розмитнення 1000 мертвих президентів і якийсь податок около 2% суми стоїмості на дороги, щось вроді того.
    а не просто привіз став і катайся)) таким макаром це від гаража до магазину будуть їздити))
    Я розумію якщо ці номера є тимчасовими, тоїсть ти вїхав на кордон України, тобі даци ці номери, і ти їздиш наприклад 5днів, при виїзді їх здаєш і ставиш стої, тоді і красти польські номери ніхто небуде

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Придністров'я, ЛНР, ДНР, Осетія, тепер УР ше хочуть влаштувати спекулюючи на наболілому питанні. Тре спіймати тих засновників "територальної громади" і зробити так щоб вони з лікарні не вилазили до кінця життя.

7. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Мужики, та чого ви ведетесь на якийсь фейк?
    Навіть, якщо то правда, то без жодних юридичних підстав.
    Читав цю новину в неті, і там ще було фото з документом, на якому зазначено "Українська народна республіка".
    То, або фейк, або якась підготовка до провокації в масштабі держави.
    Будьте розумніші, фільтруйте все почуте, побачене чи прочитане, тим паче в соц.мережах, а також не поводьтесь, як жителі Лугандонії. Майте холодний розум!

• Подобається Подобається x 3
  8. marsel

marsel Початківець

Variant b3 VR6,Golf 2 1.6TD-->GTD-продні
    Passat B5 Variant 1.9tdi
    щось в цьому є...

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009
    брєд та ідіотизм

10. vovik07

vovik07 Active Member

Passat B3
    Народ хоче обб"є.. державу , бо держава обб"йо народ.... А держава себе нає..ти не дасть . принаймі простому народу. Особисто я не проти мита, але не розумію чому його нараховують по ринковій ціні а не по ціні по якій купив.

11. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
  12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    з державою --- ну його нах, бавитися в азартні ігри...
    як казав мій знайомий: "что и требовалось доказать!"

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)