Сьогодні врешті зважив стандартний гольфівський стальний диск.. Порівняємо.. Стандартний 13" - 7,5 кг Кований 13" - 4,1 кг Кований 14" - 4,5 кг Кований 15" - 6,5 кг Ось така от сумна картина..
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Еще можно добавить, что кованые диски очень плохо держат боковые нагрузки. Интересно, сколько весит 14" стальной диск?
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Я зараз буду плюватися, шмаркатися і злитися! Хто сказав, що ковані диски погано тримають навантаження?! Перепрошую, але стверджу, що це повна бздура! Ковані диски тримають в понад 10 (!) разів більше навантаження ніж литі! У всіх напрямках! Можливо тут мова про "ковані" диски з Пєрова (з Кривчиць), але запевняю, що там кованих дисків не продають. Жодні турки і корейці ще не досягнули технології кування алюмінію. Для цього треба цілий завод, а не токарний верстат, що точить весь базарний "тюнінг". Для прикладу скажу, що кування алюмінію це багаторазовий процес різнотемпературних впливів на метал і близько десяти різних моментів зтискання алюмінію, найбільші з яких переважають 100 тон на квадратний сантиметр. Достатньо тільки уявити процес, щоб зрозуміти, чому справжні ковані диски коштують близько 500 у.о. за штуку. Наскільки знаю - згідно міжнародних стандартів на КОЖНОМУ кованому диску повинні бути вибиті 2 слова Geshmidet (нім.) та Hardened (англ.). За словами професійного спортсмена, всі інші "ковані" диски можуть бути "ковані" молотком.
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Я говорил. И утверждаю, что фронтальные нагрузки ковка держит не вопрос. Удар сбоку может полностью разрушить диск!
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Тестировали диски. И один из тестов это был боковой удар. Железка выдержала(некоторые литые тоже), но диск только выбросить, "8" стала. А ковка СЛОМАЛАСЬ!!!!!! Еще раз повторю, это был именно боковой удар, а не фронтальный. На фронтальный удар они были признаны лучшими!
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Хто де коли і які дики Кований алюміній витримує набагато більші навантаження. Немає різниці, в якому напрямку, молекулярна структура металу симетрична у всіх напрямках. До того ж ковані диски є більш еластичними, краще піддаються рівнянню. Єдине пояснення - бокового зламу - форма диску (наприклад, тонкі шприхи), але щось мало віриться, що конструктори фірмових кованих дисків застосовували небезпечні візерунки...
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Не могу найти ссылку. А рисунок был 5-ти конечная звезда!!!! Даже не спицы! И спицы звезды этой остались на ступице, а обод лежал отдельно! Имитация была при ударе юзом об бровку при скорости, если не ошибаюсь 40 км/ч!!!!!!
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска підозрюю, що це був звичайний литий диск з непродуманою зірочкою.
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска мартіні, віддовбайся - ми про важливу автомобільну тему говоримо. І взагалі тема стосується характеристик автомобільних дисків а не особистих вподобань Мартіні Мені ВСМПО швидше асоціюється з кг/ам аніж з назвою бренда Коли я сперечався, я не знав про існування російських кованих дисків і ніколи ними не цікавився. Та і не буду
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Это ты очень зря! ВСМПО заготовки закупают серьезные западные пр-ли и делают под смоей торговой маркой диски. Это о чем-то должно говорить! То Мартини: я говорю на автотему. И тема связана с техническими данными авто! Скажи еще, что я офф топом занимаюсь!
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска До речі, я теж десь читав шо росіяни лідери на ринку кованих дисків . А з приводу моєї репліки про "задовбали", то справді ж задовбали Один каже - поламається диск, інший каже - погнеться. І так по 3 круги Вже мусите організувати слідчий експеримент шоб знайти істину, то би було значно цікавіше
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Я не сперечаюся про кількість проданих дисків на території найбільшої країни - росіяни так само є лідерами на сигаретному ринку, тому що в них найбільше курців в світі, але то не означає, що в там роблять найкращі чи найбезпечніші цигарки. І не кажи що ВСГПО звучить краще від КЛМНО чи АБИРВАЛГ П.С. Диск погнеться
Відповідь: Вага гольфівського 13" диска Поставив собі ковані 15" диски з резиною 195/55/15.. різниця в вазі з старими стальними 185/70/13 вийшла приблизно 400 гр. Нові получились трошки ващі.