Хлопята, в нас на фірмі появилась вакансія водія нашого американського Босса! Вимоги: знання інглішу, файна машина з кондюком і вміння їздити по Львові. Заробітня плата 1000 у.о. + амортизай витрати і витрати на бензу. Кого цікавить пишіть! Додано через 9 хвилин Хлопята, пишіть поскоріше бо вакансія довго не протримається.
Відповідь: Вакансія на 1000 баксів Баба на Хундай Гетці на Найукові підрізала, з вулички від Супутника вискочила , а я їхав зашвидко щоб втормозити, от і догнав її в лівий задній кут. Ще виїхала і зразу потормозах, хто ж так зїздить... Хоча я теж зашвидко їхав ніж нашими "Дорожніми Правілами" дозволено. А в нас як відомо хто ззаду вїхав той винен, все інше пох... , вона мене ще тепер грузить шоб я їй компенсовував медичні і моральну компенсацію , бо її щось там болить. Ще фару шукаю, а її ніде нема , без фари нічого не порихтують. Кроче "нєвєзєніє якесь"!
Відповідь: Вакансія на 1000 баксів 1 інгліш володіти вільно чи з "словарьом" :mrgreen: 2 шо входить в поняття файна машина? 3 робота з якої до якої години?
Відповідь: Вакансія на 1000 баксів Знаючи ринок праці і зарплат то ця пропозиція просто космос або шоколад. Це досить висока зряплата під ці вимоги. Я думаю без проблем знайдете собі відповідний транспорт і фірмана до нього. Це тимчасовий проект чи постійна робота? П.С. Може підкину тобі чоловіка на Мерсі окулярнику.
Відповідь: Вакансія на 1000 баксів Це постійна.Компанія Cypress , виготовляє, розробляє і т д мікропроцесорну техніку, в нас тут маленька філія на 50 людей і америкоси прислали свого басо на кілька років з жінкою, в українській вони нуль, їм потрібен приватний водій з своїм авто, авто щоб було нормельне , не обовязково мерс якись і не обов нове, але щоб не потріпане , нормальне і обовязково з кондюком. Їх потрібно возити всюди де захочуть , на вихідних теж, і помогати при потребі спілкуватись з нашим середовищам, тому на англійські бажано розмовляти менш більш вівльно, і в процесі відповідно довчити, тобто так щоб з ними розумітись. Зп від 1000 уо , відшкодовують амортиз витрати і бензу. Просто хочеться щоб когось свого взяли а не лєву людину, зразу комусь може і приємно зроблю , хто відповідає вимогам і потребує роботи)))