Шановні форумчани, підкажіть, будь-ласка, хто знає толкового майстра, котрий може вакуумним способом витягнути дрібні вм'ятини (на даху після падіння каштанів, тощо) та скільки можуть оцінити таку роботу (діаметр вм'ятин близько 10см). Наперед вдячний!
Ні, то всі решта не розумні і тому не ставлять машини під дозрівші каштани По темі - незнаю де роблять
То були не каштани (написав як приклад) а впавша гілка,котра померла від старості і вирішила впасти мені на спойлер багажника, через недобитих жеківців. в Києві такі роботи вартують 150грн. за вмятину. Тут мені заспівали 700грн за шпаклювання і малювання даного девайсу, а так як в мене немає замість туалетного паперу 50-ти гривневих купюр - економія очевидна
отож, одна вмятина, діаметром 2-3 см., коштує 150грн. 2 вмятини заробити - роботи на 4 години. Завтра буду робити, зроблю фотозвіт:D
Запізно прочитав твій пост! Є ще один хлопчина, який працює на сервісі по вул. Проф. Буйка (заїзд з вул. Луганської...його ще називають "Шкода-сервіс"). Робили там Хонду ЦРВ - бомба... як не шукали до чого б достатись - не знайшли. Якщо питання залишиться відкритим - дам номер телефону.. (зараз "в облом" йти до машини) :D
Привіт усім. Я займаюся рихтовкою вм’ятин. Це якраз моя рекламка наведена вище. На Замарстинівській 83а. Рихтовка щоправда не вакуумна, а виконується ручним інструментом і полягає у піднятті (підтисканні) вм’ятини ізсередини. Якщо комусь потрібно буде, приїжджайте. По вартості це від 150 гривень за вм’ятину, але в кожному випадку це визначається індивідуально. Куди пропав?
цікаво, цікаво. Ну припустим вмятину вистукають чи вакуумом назад витягнуть, а куда сховати розтянутий лишній метал? Як тут без шпаклювання хвильки ховають? Вмятина це ж не просто так, це ж розтягнутий метал в тому місці. Хіба якось заморожувати і стискати.
Ну не зовсім так. Розтягнутість металу присутня тоді коли вм'ятина глибока, переважно і гостра. В цьому випадку забирається майже все, крім серединки, тобто залишається невеликий і малопомітний слід. При плавних невеликих вм'ятинах такого немає. Справа в тому, що вм'ятина сама не буває. Якщо є яма, то є і горби. Просто горби "невидимі" для пересічної людини і непомітні без лампи. А підняття вм'ятини це і забирання горбів також. Скажу більше. Дуже рідко вдається забрати вм'ятину до початкового стану. Але можна її зробити помітною лише для того, хто знає де вона була і де її шукати. Я, наприклад, ніколи не обіцяю забрати вм'ятину повністю і вивести до ідеалу. Навіть якщо знаю, що це швидше всього вдасться. Ну приблизно ось так.
Сподівався, що Костя (власник) відпишеться, але щось мовчить. Там не вм'ятина була, а яма. На дах впало дерево і неможливо було відкрити люк. В принципі завдання вирівняти і не ставилося, бо це неможливо, хіба зрізати частину даху і переварювати. А намагалися забезпечити відкриття люка, що зрештою майже й зробили. В кінці лише трішки допомогти йому треба, але таки відкривається. До речі Костя фоткав цю яму. Міг би й викласти.
Одні погані люди кинули пляшку в смітник, але не попали, вона відбилася від кришки і попала мені в машину. Погані люди втекли, а от м'ятина залишилася. Знаю, що буде легше відповісти "приїдь, подивимось", але машина в Києві. В мене каско, але зараз страховики платять дуже довго і не хочеться тратити кілька днів на тяганину з ними та ДАІ, думаю за альтернативний варіант, вмятинка невеличка. Відповідно питання, - чи може бути вирівняна вм'ятина рівно на ребрі жорсткості - кутик горизонтальної полоски-ребра жорсткості на стику з дверною аркою. Тобто вмятина рівно в кутику, загнула його край всередину, м'ятинка діаметром не більше 5 мм. Фарба не облетіла.
Звичайно. Поїдь у Києві на вул. Новоконстянтинівську 22/15 Ось телефони: тел. (067) 571-82-10 тел. (093) 143-40-03 тел. (067) 500-90-49 тел. (091) 332-83-58 Вони зроблять гарно. Питай Віктора. Це шеф. Я в нього вчився. Якщо будуть робити, то хай робить він або Саша. Зроблять добре.