Вакуумна рихтовка кузова

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем leopold, 5 бер 2010.

1. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Шановні форумчани, підкажіть, будь-ласка, хто знає толкового майстра, котрий може вакуумним способом витягнути дрібні вм'ятини (на даху після падіння каштанів, тощо) та скільки можуть оцінити таку роботу (діаметр вм'ятин близько 10см). Наперед вдячний!:hi:

2. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Це я такий занадто розумний, що на форму ніхто ніц не знає?????Чи у Львові про таке не чули?

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ні, то всі решта не розумні і тому не ставлять машини під дозрівші каштани :)
    По темі - незнаю де роблять

4. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    То були не каштани (написав як приклад) а впавша гілка,котра померла від старості і вирішила впасти мені на спойлер багажника, через недобитих жеківців. в Києві такі роботи вартують 150грн. за вмятину. Тут мені заспівали 700грн за шпаклювання і малювання даного девайсу, а так як в мене немає замість туалетного паперу 50-ти гривневих купюр - економія очевидна

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо ще актуально то прошу дуже - позавчора під щоткою знайшов:

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Ще раз вдячний, сьогодні поїду взнавати:D

7. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Як взнаєш відпишись,інтересно.

8. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    отож, одна вмятина, діаметром 2-3 см., коштує 150грн. 2 вмятини заробити - роботи на 4 години. Завтра буду робити, зроблю фотозвіт:D

9. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Запізно прочитав твій пост! Є ще один хлопчина, який працює на сервісі по вул. Проф. Буйка (заїзд з вул. Луганської...його ще називають "Шкода-сервіс"). Робили там Хонду ЦРВ - бомба... як не шукали до чого б достатись - не знайшли. Якщо питання залишиться відкритим - дам номер телефону.. (зараз "в облом" йти до машини) :D

10. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    Привіт усім.
    Я займаюся рихтовкою вм’ятин. Це якраз моя рекламка наведена вище. На Замарстинівській 83а.
    Рихтовка щоправда не вакуумна, а виконується ручним інструментом і полягає у піднятті (підтисканні) вм’ятини ізсередини.
    Якщо комусь потрібно буде, приїжджайте. По вартості це від 150 гривень за вм’ятину, але в кожному випадку це визначається індивідуально.
    Куди пропав? :)

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Засмоктало мабуть...

12. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    їздив у відрядження тої ж ночі, лише сьогодні вернувся:D

13. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    цікаво, цікаво. Ну припустим вмятину вистукають чи вакуумом назад витягнуть, а куда сховати розтянутий лишній метал? Як тут без шпаклювання хвильки ховають? Вмятина це ж не просто так, це ж розтягнутий метал в тому місці. Хіба якось заморожувати і стискати.

14. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    Ну не зовсім так. Розтягнутість металу присутня тоді коли вм'ятина глибока, переважно і гостра. В цьому випадку забирається майже все, крім серединки, тобто залишається невеликий і малопомітний слід. При плавних невеликих вм'ятинах такого немає. Справа в тому, що вм'ятина сама не буває. Якщо є яма, то є і горби. Просто горби "невидимі" для пересічної людини і непомітні без лампи. А підняття вм'ятини це і забирання горбів також.
    Скажу більше. Дуже рідко вдається забрати вм'ятину до початкового стану. Але можна її зробити помітною лише для того, хто знає де вона була і де її шукати.
    Я, наприклад, ніколи не обіцяю забрати вм'ятину повністю і вивести до ідеалу. Навіть якщо знаю, що це швидше всього вдасться.

Ну приблизно ось так. :)

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Semenigor
    Поясни будь-ласка чому не вдалося забрати мятину в даху на зеленому Скірокко?

16. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    Вм'ятину??? Це оте через що люк не відкривався хтось вважає вм'ятиною? Чи може я не про те думаю?

17. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я не знаю як це по іншому назвати.
    Так чому не вийшло до кінця її забрати?

18. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    Сподівався, що Костя (власник) відпишеться, але щось мовчить.

Там не вм'ятина була, а яма. На дах впало дерево і неможливо було відкрити люк. В принципі завдання вирівняти і не ставилося, бо це неможливо, хіба зрізати частину даху і переварювати. А намагалися забезпечити відкриття люка, що зрештою майже й зробили. В кінці лише трішки допомогти йому треба, але таки відкривається. До речі Костя фоткав цю яму. Міг би й викласти.

19. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Одні погані люди кинули пляшку в смітник, але не попали, вона відбилася від кришки і попала мені в машину. Погані люди втекли, а от м'ятина залишилася. Знаю, що буде легше відповісти "приїдь, подивимось", але машина в Києві. В мене каско, але зараз страховики платять дуже довго і не хочеться тратити кілька днів на тяганину з ними та ДАІ, думаю за альтернативний варіант, вмятинка невеличка. Відповідно питання, - чи може бути вирівняна вм'ятина рівно на ребрі жорсткості - кутик горизонтальної полоски-ребра жорсткості на стику з дверною аркою. Тобто вмятина рівно в кутику, загнула його край всередину, м'ятинка діаметром не більше 5 мм. Фарба не облетіла.

20. Semenigor

Semenigor Початківець

Aveo
    Звичайно. Поїдь у Києві на вул. Новоконстянтинівську 22/15
    Ось телефони:
    тел. (067) 571-82-10
    тел. (093) 143-40-03
    тел. (067) 500-90-49
    тел. (091) 332-83-58
    Вони зроблять гарно. Питай Віктора. Це шеф. Я в нього вчився. Якщо будуть робити, то хай робить він або Саша. Зроблять добре.

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)