Вакуумний регулятор запалання

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем scrap, 25 лют 2016.

1. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    В мене на авто в регулятора скоріш за все пробилась мембрана, наразі їздить, але потрібно замінити. Сьогодні подивився ціни, був неприємно здивований((( а саме: є тільки Бош - 1250 грн, при тому до 2108 він коштує 80 грн... Заїхав на шрот, хочуть 600 грн за трамблер з регулятором(кіт в мішку), окремо відмовились продавати.

Знаходив в неті, що можна старий розвальцувати, і переставити мембрану з регулятора від 2108, вона 1 в 1 підходить. Основне, залишити стару пружину.

Хто що порадить? Може хтось міняв мембрану.

2. kym

kym Аксакал

a 100
    Розвальцювати то можна а потім тре завальцювати так щоб повітря не проходило... а це трохи складніше, але попробувати можна

3. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Повезло, знайшов на шроті під Долиною за 100 грн робочий, поміняю - тоді буду експерементувати з переставлянням мембрани на старому

4. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    знайомий переробляє з таврійського,міняє шток

5. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    мені про таке казали на базарі, коли цікавився про ВАЗівські. Можеш уточнити вартість в нього? Бо варіант б/в - тут як повезе, хочу мати про запас новий/з новою мембраною.

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    +-280 робота + вакум

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)