Якось читав, що це одна з найуспішніших моделей "фольца" (як на свій час). Цікавить думка форумчан про Б2. Чи варто брати такого "звіра" як "машинку для роботи", чи, таки краще "жигуль", чи що інше в цьому ціновому діапазоні. Машинка, в основному, зустрічається в продажі в двох варіантах 1,6 і 1,8. Як ці два двигуни (розхід, надійність)? Як салон (ззовні виглядає вмістимим)? Надійність кузову? КПП? Хто мав досвід експлуатації старого "пассата", поділіться.
В мене друг мав девятку яку змінив на пассат Б2 моделі "крокодил" 1,6 дизель кажись. Він його перебрав от і до і кожен раз я чув від нього вигуки захоплення простотою і надійністю елементів. Він ним півукраїни обїздив. Казав шо для роботи то шо нада салон найбільший з усієї лінійки пасатів ми ним везли диван типу книжка і ліжко полуторне одночасно, а сам він таскав товар матері на базар постійно. Короче ремонт на рівні або і дешевше ніж жигуль а надійність і простота експлуатації в рази більше. Як бонус от тобі відео як він форсував затоплення у Львові
оффтоп демо, нафіга ти сунеш ссилку з ютуба в тег для КАРТИНОК, а не для відео. Просто ссилку вставляєш в допис і все. Четвертий рік на форумі, а як ламер
Забань себе сам :D по темі. Мені подобаються Б2. То шо про них чув, то по надійності вони нічим не поступаються і всім іншим фольцам, але там окрім 1,6 і 1,8 були і інші мотори наскіки я пам"ятаю. Про Б2 мені хватає отого відео шо скинув ДЕМО і того шо один вуйко (співробітник мого друга) тим Б2м пасатом поле орає кожен рік))) ггг)))
Сьогодні біля моєї роботи в жигуля вирвало колесо...хронічна проблема жигулів з шаровими...не розумію нафіга люди купляють морально і фізично устарівші тазіки...так шо топікстартеру раджу навіть не думати про рос. автопром..щодо б2 - завжди подобались, особливо хетчбеки проста, надійна машина...їх вже мало, то трохи +, а запчастини і так всі замінимі від VW кінця 80-х початку 90-х, яких є валом і копійки коштують... люба людина не з форуму, і яка VW не має та трохи шарить в машинах і нехоче погано порадити, скаже тобі, що таз-ваз - це Г і таким буде ще довго і не варто з ними мати справу і порекомендує схилитись до б2...імхо
Ось непоганий варіант найближче: http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_2618089.html Зі слів власника, стан нормальний, бита не була, (ходва, двигун, кузов - стан хороший), салон підуставший, а ще треба міняти зовнішні клямки дверей і так "по мелочах", та й ніби більше нічого такого... Але то таке, полюбому треба туди їхати, дивитися, торгуватися.
Ну судячи по фото зовнішній стан зовсім непоганий як на такого "дідуся"=)) та й салон я б сказав шо не дуже і підуставший, гарно наполірувати його і сідушки або поміняти, або нормальні чохли купити. А от під капот і під машину тре глядіти обов"язково.
в мене був 2 роки тому Б-2 крокодил з 1.6 мотором, можу запевнити вас, якщо попадете на хороший варіант, доглянутий то не пожалієте, машинка просто шептала, грузу не відчувала, мотор і ходова була супер, якось зустрів його на дорозі(ще в жовтні) так натішитись не може, ще і пиво поставив, а їздить пассат у Жовкві, м*ясо із польщі возить, говорив що від тоді як купив лише масло міняв і більше не заглядував... а наразі в наявності Б-4 пассат, теж надійне авто...а от подальші моделі не знаю, кажуть Б-5 не дуже, занадто дорогий в обслуговуванні, і ходова дуже складна, ричагів дуже багато...
Може хто продає тут на форумі? Чи знаєте хто продає більш-менш нормальні екземпляри? На днях гляну машинку krilova Правда більше би цікавив універсал...
Універсал є універсал, бували часи що своїм Б-2 ванну додому з магазину привіз, і все помістилось ГУД, за перевозку вже не платив, не раз виручав, тільки у варіанті "КРОКОДИЛ" розглядаю пропозиції, на природу з дівчиною саме те))) та і мюзік там краще звучить, більший ефект від САБвуфера, дух перехоплює))) краще почекати чи доплатити і взяти в КАРАВАНІ.