Важко включається 1-ша передача на Jetta2

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Mike, 4 лис 2009.

1. Mike

Mike Початківець

Passat B5
    Всім привіт, є така проблема, на Jetta2 важко включається 1-ша передача, всі решта включаються нормально, хтось підкаже, як з цим боротись?

2. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    Ремонтувати або міняти механізм переключенні передач під капотом і в салоні (переглянути все що іде від самої ручки до коробки під капотом) , той механізм з роками зношується і перестає піддаватись регулюванню, яка там точно конструкція куліси і того всього на Джеті не знаю, може тобі напишуть ті хто має Джету, але причина 99% там.

3. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    Скачати/купити книжку, по Гольфу/Джета 2 і за нею налаштувати,

замінити зношенні деталі

я таким займався недавно тільки на першому Гольфі http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=3449&page=13

Останнє редагування: 4 лис 2009
  4. taras1123

taras1123 Новачок

volkswagen jetta 2
    вмене таже було ручка передач стала мертво і невключалась пару раз вижав сцеплення і норм заїхав до майстра на гаражі він сказав їздити поки невтикне (казали що може полетів синхронізатор)

5. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт.
    Ти хоч напиши який двигун ??? 1,3 чи 1,6.
    Куліси різні і механізми.

6. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Передивись тяги, можливо вони зношені, тобто зверни увагу на ту тягу, що має пластикові наконечники (тріщина, не защолкується фіксатором), або на саму пластикову (маленьку). Можливо потрібно тільки рем.комплект куліси поміняти, а ще подивись на той кронштейн (чи як там його), що задіює в рух маленьку пластикову тягу, той кронштейн кріпиться наскрізь болтом і на той болт надягаються пластикові втулки, може вони з часом "зробились" та потребують заміни.
    П/С/ синхронізатори - на сам кінець, бо то треба коробку вскривати, ну і на скільки знаю, то частіше крякають синхронізатори на 3 чи 4 передачу.
    Моя думка, що причина не в коробці а в самій кулісі чи тих тягах.
    Удачі!

7. GVM

GVM Active Member

volkswagen Golf 2 (був) Volkswagen passat B7
    в мене таке було на гольфі 2,все вирішилось проставкою втулок під тягами з куска резинового шланга і все стало добре...

8. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    В мене подібне в даний час відбувається. Проставки поміняв з ремкомплекту - а фігушки, не помогло на 100%. До того 3-тя ніби-то недовключалась чи толком не попадала. Кілька маніпуляцій молотком над тягою (над тим ізгибом) з пластиковими наконечниками і з 3-ьою стало все гуд, але натомість 2-гу передачу не докінця "засовує", треба трошки різкіше. Так розумію, що треба всю кулісу перебрати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)