VDO

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Travel, 26 вер 2007.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    питаня таке є датчики і приборка, нема дротів. Як правильно мають йти ті дроти?
    датчикі:
    Заряд акуми.
    Тиск масла.
    Температура масла

2. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП
    Відповідь: VDO

Датчик температури мастила вкручується замість заглушки на "лапці" мастильного фільтра.
    Датчик тиску мастила вкручуеш у голову, замість штатного аварійного датчика. Якщо цей датчик в тебе правильний, то він двохконтактний(в мене такий!!!). Один з контактів йде на стрілку, другий контакт - замість штатного аварійного датчика.
    Заряд АКБ кидаєш провода від АКБ на прилад і на них же, крім контролек на датчики саджаєш запитку приборів! :)
    Окремо ще потрібно кинути провода від включення габаритів на освітлювання приладів!!! Свої прилади я підсвітив не лампочками, а ЗЕЛЕНИМИ світлодіодами!!! Вийшло - круто!!!
    Всі ті провода краще ув*язати в жгут. Можу якщо ти хочеш сфотографувати, як у мене те все реалізовано! ;-)
    І ще питання. На скільки в тебе буде стояти прилад тиску мастила?

• Подобається Подобається x 1
  3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
  4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене також двоконтактний

на 120

Додано через 54 секунди
    я тіки не розумію звідки має йти живлення на прибори і я так розумію шо то треба кидати через зажиганіє шоб вони небули завжди активні.

Додано через 1 хвилину
    дам!

Додано через 6 хвилин
    з англійською в мене напряг. Так шо дуже прошу перекласти.

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

то температури
    тиску-то той товстий (який ми перший відкручували), на ньому написано в барах діапазон роботи

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

На 120 - то не тиск мастила, а температура. І я тебе трохи розстрою. 120 градусів - то на ОР роблять, а не на мастило. На мастило повинно бути 150 градусів цельсію.

Так. в себе запитку зробив при включенні замка запалення. Тому що 1 раз зробив напряму, а то не є гарно, бо АКБ воно саджає дуже гарно!!!!!!

Додано через 1 хвилину
    А з чого скручували? Ауді? ;-) Чи таки Гольф або Джета 1 ГТІ?

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

шоб нікого не вводити в обману подивлюся скільки там шо має градусів і напишу а знімали з ауді.

Додано через 51 секунду
    шось я собі ту всю систему підключення слабо уявляю.
    Буду сьогодні після роботи розбиратися.

8. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Граунд брав з замка запалювання, також через предохранітель брав +. Із під капота тянув 3 провода. Перший з + -ої клеми АКБ, другий з датчику тиску, третій з датчику температури мастила.

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Викрутив його з голови, вкручений він був прям в мясляний канал.
    Так шо або в тій авдюсі такий датчик темп. масла, або замість нього вкрутили датчик темп. ОР (в чому дуже сумніваюсь), бо там все в оригіналі.
    До речі, ти продав свої прибори?

10. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Датчик температури стояв в голові??? Може то так в Ауді... У ФВ той датчик в "лапці" мастильного фільтра стоїть замість заглушки. А от тиску датчик стоїть дійсно у "нас" в голові. :)
    Ще корисна порада перевірити той датчик на тему, що там написано. Якщо 0 - 120 то все гарно, буде працювати правильно. А от якщо 0 - 150, то не дуже добре. :-( Підозрюю, що Ауді була 5-ти горшкова. У них дійсно і температура і тиск мастила поменше, ніж у наших двигунів. Я правда тількі 1 раз довів температуру мастила до 130 градусів в спеку я їхав біля 170 км/г, а мастила було мінімум той перегрів так його. :-( В основному температура якщо по городу спокійно їздити, не піднімається вишче 90 градусів. Якщо давити педальку газа, то 100.
    А от с тиском мастила сложніше. Бувають на 5-ти целіндрових Ауді 5 барні прилади і прибори під них. То не є ГУТ, бо в мене на холодну тиск піднимається до 7 БАР а потім скидується редукційним клапаном. Але тиск у 7 бар ЄЄЄЄ!!! І як буде той прилад на 5 Бар працювати я не знаю. Але коли машина нагріється, тиск мастила падає до 2 бар і нижче не спускається. :)

Прилади продав. Але є ще 1 комплект. Правда він не у мене ще. За нього дорого хотять. Аж 300 грн. Але ті прибори з Ауді 90 90-х років. І прилади дуже гарні. Шкали в них не кругові а горизонтальні. Чуть піздніше кину фотку. Але прилад тиску в них до 5 бар. :-(

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В мому гольфі (1.8 16кл ПЛ) датчик темп. масла стоїть також в голові, а тиску - в охолодженні масла (фільтр вкручується в охолоджувач масла, там же датчики тиску).
    Жаль шо з приборами провтикав, але тоді треба було дєнєг на голову кр-ську.

12. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Згоден, у 16В моторів все по іншому стоїть. ;-) Ти хочаб пам*ятаєш, як у Travel -а прибор тиску розмічен? ;-)
    І ти не міг би дати телефон розбірки, мені на Ауді кой чого потрібно другу прикупити. :)

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ми не на шроті датчики знімали, так найшли одну авдюху-купешку карбураторну неїздячу, і зняли знеї лишню вагу.

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Кинь мені ПП свій номер телефону. Є справа до тебе по цій Ауді купе!!!

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

і так вчора нічого не вийшло так як виявилося шо датчикі лєві. сьогодні я вже знайшов датчик тиску масла зразу його поставили він робочий то вже радує коли підключаємо прибор то на холостих стрілка стоїть в районі трьох, а сам датчик має пять поділок коли газую то стрілка зашкалює.

Датчик температури вже замовив новий тому його буду пробувати сьогодні датчик температури на 150 градусів.

16. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

3 бара - то на гарячу на холостих. Коли нахолодну стартонеш, він теж зашкалювати буде. :-( Прилад на 5 бар - то мало. Хочаб 7 бар повинно бути.
    Якщо потрібно, є прилад на 150 градусів. :)

17. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну вже який є

в мене також на 150 градусів

сьогодні поїду рамку замовляти під ті прибори.

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Головне, щоб він з ладу не вийшов, тьфу тьфу тьфу.
    Я свою сам зробив! ;-)

19. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

з чого ти робив рамку?

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

З заглушки магнітолли з Г2. Є ще в мене заглушка на прилади з Г1. Якщо потрібно, могу переслати.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)