великі обороти пасат б3 1.8 моно

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем олежка, 7 лис 2015.

1. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    У мене така проблема! Чомусь інколи при їзді коли скидаю з передачі на нейтралку обороти такі високі що здається ніби зараз мотор розірве . Пробував перегазовувати нічого непомогло. подушку під моніком дивився все окей.
    Допоможіть хто знає! буду вдячний.

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    РХХ, потенціометр ДЗ, підсос повітря.
    Трос газу не закусує?

3. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    дякую !
    буду шукати в тому що ви написали
    як все перевірю відпишу.
    а де конкретно може бути підсос повітря , крім подушки моніка?

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Та впринципі мало де більше. Там воно в моніку не впливає дуже навіть більше ніде. Тільки під подушкою.
    Знімай монік повністю, дивися чи нема дірок в подушці і став її на герметик нормальний.

5. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    вирішив сьогодні відповісти, після того як почистив РХХ та змастив його обороти стали в норму. Так що думаю що це і була причина чому були високі обороти.

6. andrey28

andrey28 Початківець

passat B3 1.8 універсал
    розкажи як чистив, а то в мене теж з'явилась така проблемка, дякую.

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    зараз така сама проблема появляється. вирішую її таким способом. заглушив і заново завожу.
    якщо відключити синій датчик ДЖОТ то обороти нормальні і глюків немає думаю що це він але ще не провіряв авто

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

8. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    перейди по силці: http://vwts.ru/forum/index.php?showtopic=40313

9. олежка

олежка Початківець

пассат б3
    монік знімав оглядав все окей, таксамо почистив та перевірив РХХ все тоже окей, Так що ще може бути що інколи обороти дуже дуже високі, це може бути як на прогрітому моторі так і на холодному. ДОПОМОЖІТЬ ЯКЩО ЗНАЄТЕ. тому що мотор скоро нагрівається при таких оборотах.

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    ДПДЗ вмирає... Або трос десь у тебе залипає. Якщо сама підгазовує до високих обертів то ДПДЗ, а якщо при відаусканні педалі газу залишається на високих і не плаває то може бути і трос. Надіюсь ти коли інжектор знімав і його чистив ти не відкручував ДПДЗ, бо потім при закручуванні його назад то мікрони навіть мають значення.

11. vovik07

vovik07 Active Member

Passat B3
    Погоджуюсь з Бассом . Провірити ДПДЗ не завадить. Але я думаю що це щось механічне. Трос , педаль газу. Не думаю що РХХ дасть такі великі оберти , йому ходу не хватить.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)