VENTO 2.0 ABA

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем RostikABA, 15 бер 2011.

1. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Привіт всім. Машина не дає спокійно жити. Вічно з нею проблеми. На даний момент погана тяга переміняв все що можна було і без результатів. (міняв- лямду, датчик темп, провода, бігунок, кришку тр, тр, чистив інжектор, куча діагностик, фільтра, румінь ГРМ, паливний насос, ) По свічкам з вигляду - бідна суміш. Якщо хтось зможе то підскажіть куди ще дивитись. А то ні сил ні грошей не залишилось,

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Датчик температури чого? Їх то в машині декілька і принаймні 2 з них впливають на насиченість паливної суміші.

3. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Датчик яий знаходиться на пласмасовому тройніку ( знаю точно що він впливає на показ щитка приборів). До речі там є ще один, але я незнаю за що він відповідає.

4. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Це ДТОР - правильно він впливає на склад суміші.
    Тепер ще вкажи яка система вприску, бо марка мотору дає не повну уяву про можливі причини проблеми.

З того що ви міняли трамблер, його кришку, дроти ВВ - можна здогадатися що стандартна бошівська система запалювання. Тепер питання: виставляли кут випередження запалення? Якщо так, то як саме?

Останнє редагування: 15 бер 2011
  5. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Код двигуна АВА 115 к.с. Як казав Андрій з китайської стіни то Motronik 2.9.
    Якщо не тяжко розшифруй абривыатуру, а то я ше зелений.

6. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Всі спеціалісти до яких я їздив говорили що запалення в мене виставляється автоматично, До речі спостерігав таку штуку коли знімаю клєму на деякий час, то машина на пару кілометрів оживає.

7. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Цього поки достатньо. В цій системі має бути датчик температури повітря яке подається в систему вприску, тре його перевірити, він найбільше впливає на склад суміші (маю на увазі з датчиків температури).

8. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Клєму з чого?

9. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    А де він знаходиться?

10. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    З акумулятора.

11. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    більше такого не роби!!! А то оживе і більше не озоветься ;)

12. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Десь на контейнері повітряного фільтра, або по дорозі від нього до форсунки.

13. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Ясно датчик перевірю. А що означає оживе і більше не озоветься - і чому не можна знімати клєми - казали щоб зняти помилки потрібно на ніч її зняти

14. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ну на ніч можна, я то подумав що при заведеній машині ;)

А тепер цікавіше: значить є помилки? Які? Можете дати їх перелік?

15. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Спочаткку було датчик хола і лямда я поміняв - помилок не було і не їхала
    Другий раз Лямда і я знов поміняв на Бош помилок немає але погано заводилась зранку в мороз з дугого разу і не їде.
    На треті раз помилка датчик колінвалу, я його ще не поміняв тому що ненайшов, тільки замовив. До речі він підключив до компа на заглушені машині показало датчик колінв., потім зняв цю помилку, потім завели машину і заглушили після цього помилка датчика - казав що треба міняти

16. kym

kym Аксакал

a 100
    а може треба просто контакти перевірити або почистити.....? Чому зразу міняти... блін як я люблю таких спеців що по помилці зразу міняють.

17. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Цей датчик я знімав контакти чистив, що мені не сподовалось те що практично обірваний екран, але ж раніше комп його не показував і тяги також не було. А можливо на заглушений мотор він і має показувати помилку оскільки маховик не крутиться?

18. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Так вот з цими майстрами я пів машини переміняв - хоча думаю що половини з цього не портібно було, таке враження що в нас немає спеців, а вони просто експерементують на машині!

19. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    на незаведеній машині але при включеному запалюванні помилку на датчик колінвалу може показти.
    компюте має показати температуру повітря що втягується .датчик стоїть в крпусі воздухоміра. подивись уважно герметичність патрубків що йдуть до впускного колектора.
    недавно мав на ремонті ауді б-4 .машина також ледве їхала .замінив кілька трубок.стало краще але не те.
    на компі викинуло помилку лямда.після чого вирішено поставити емулятор лямди.
    після чого автомобіль ожив.після проведених робіт розхід зменшився з 14 л. на 10л. в міському циклі.

20. RostikABA

RostikABA Початківець

VENTO 2.0 ABA
    Герметичність перевіряли дим-машиною -все ок. А який датчик стоїть на воздухомірі?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)