Всім привіт! Почалось все з того що перестала показувати стрілочка рівня бенз. на панелі,довгий час їздив так...потім почала глохнути при поворотах іменно в праву сторону,недавно заїхав на сервіс ,виявилось що поплавок злетів і просто плавав в баку.приліпили поплавок на місце і сказали що можливо через нього і авто глохло при повороті. Але не тут та било...( Після того як поставили поплавок на місце хиба ше гірше стало...тепер навіть при плавному повороті на право або коли з 1ої передачі газ в пол. зразу глохне(( Поможіть,може хтось з таким стикався або може порадити когось?
як намене, то гідрак не причому. коли лазили в бак до поплавка та решти бензинових деталей щось десь зламали. на поворотах бенза відтікаэ від насосу і хапаэ повітря. при такому режимі і'зди скоро насосу прийде пісец
Поміряй тиск насоса, якщо не маєш як, то підїдь на добре СТО і там це зроблять. Крім того, коли мінявся паливний фільтр? При повороті вправо нічого під капотом не їздить? не стукає? не скрипить? Імхо, це похоже на симптоми забитого паливного проводу чи самого інжектора.
Тиск не маю як поміряти...треба буде заїхати.. Паливний фільтр міняв приблизно 3 міс.тому.. Під капотом також ніби все в нормі...ніяких звуків лєвих не чув. Мені теж здається що там десь забито...коли я тільки був купив авто мені електрик казав щоб в баку завжди було не нижче першої поділки але коли датчик бенз.на панелі перестав працювати ,я десь 4 місяці їздив використовуючи бензин майже повністю....можливо тому що було мало бензину в баку ,воно почало всяке га..но втягувати.....