Вибір акустичної системи для ПК

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 10 вер 2010.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Мої старенькі колонки Maxxtro вже трошки "підустали" та й піднабридли. Хочеться чогось новішого і кращого.

Особисто я в питаннях якості, насиченості, об"ємності і тд звуку не розбираюся зовсім. У виробниках не орієнтуюся. Кількість мегагерців, децибел і ват мені теж ні про що не говорить. Мені головне шоб не деренчало на низах, не хрипіло на середині і не пищало наверху :)

Отже, шановні спеціалісти, хотілося б отримати рекомендації по виробниках, а можливо і по конкретних вдалих моделях.

Бюджет 300-500 грн.

Музичні смаки доволі різні. Здебільшого рок, досить часто класика року, буває і на попсу заносить, в електронну музику, панк, драмендбейс, реп і взагалі що завгодно.

Музика грає майже постійно, колонки стоять у мене в дальніх кутах столу за монітором.

Надаю перевагу просто двом колонкам, оскільки сабвуфер+сетеліти мені нема де ставити.

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ігор, рекомендував би колонки фірми Logitech, але саме сателіти + сабв.
    попробуй таки найти під них місце.
    500грн - то орієнтовно 60уо, в цю цінову категорію попадають
    Колонки Logitech Z-323 2.1 / 30 W RMS (SUB: 18 Вт + SAT: 2x6 Вт), 40 Гц – 20 кГц, Black - 46уо
    Колонки Logitech X-210 2.1 / 32 W RMS, SAT: 10 Вт (5 Вт x 2), SUB: 15 Вт, 48 Гц — 20 кГц, Black 34,5уо

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А чим краще окремо саб і сателіти?

От дивлюся я на запропоновані тобою варіанти і не уявляю як я маю їх розставити

Єдине що приходить в голову, поставити ту тумбочку під стіл посередині. Але ...

1. мені здається є загроза шо воно буде бумкати по голові сусідам знизу :) Адже низькочастотні вібрації будуть передаватися підлозі. Нє?

2. чи не вийде, що компоненти системи засильно рознесені? Адже пам"ятаємо, що я сиджу фактично перед колонками, а тут низи підуть у нас кудись на метр нижче, та ще й відгородяться від мене дошкою (столом)

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    дивись, взагілі рекомендовано розносити сателіти чим дальше один від одного.
    чому система з сабвом краща ніж без - та тому шо сабв грає свої частоти, сателіти - свої. дорожчі колонки, як ти бачиш у них сателіти з двома дінами, а отже кожен дін на сателіті грає своє.

так, сабв тільки на підлогу і не буде він сусідам бумкати.
    в мене вдома 5,1. і правий та лівий фронтальниі сателіти стоять на відстані 4м один від одного - звук супер, особливо коли фільми з хорошим звуком дивлюсь

Пи.Си. шойно побачив, на перших сателітах там не подвійні діни, а діни + фазіки

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А що скажеш на рахунок дерево vs пластик?

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    в даному випадку сабв в дереві, а сателіти в пластику (через те, що вони не є супер-пупер мега потужні і їм не потрібно резонатора).

якщо колонки без сабва, або потужніші сателіти (більше 10вт номіналом) їх сують в дерево даби не було резонації та дребезжання.

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
  8. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    застарівша модель. але якшо вже так хочеш, то вибирай з таких колонок 2х18Вт фірм SVEN, F&D, SPS, Gemix - в них дизайни різіні, але характеристики ті самі.
    але я би тобі таки казав брати сабв + сателіти :)

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Як на мене, то краще просто систему 2.0, але деревяну і максимально дорогу яку зможеш собі дозолити.
    для музики в нормальних системах сабвуфери рідко використовуються, бо нормальні колонки перекривають ті діапазони і гучності.

в мене на компі наприклад Monitor Audio BR2+підсилювач Yamaha AX396. валять шо дурні. рок музику в сам раз слухати

10. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    А в мене СВИН)))) (SVEN) http://deshevshe.net.ua/acoustic-sven/sven_bf21_beech.html на подобі цих. З роботою справляються на всі 100. Низи і високі чудові, при тихому звучанні звук доволі насичений. В даній ціновій категорії, з того що я переслухав, вони були кращі. Працюють вже десь 3 роки і без проблем.

11. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    Це ти правильно! В мого колєги на студії дві піндюльки JBL стоять, а грають шо s90 ті ) Але і коштують поза 2к гривень(((

12. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    Ух ти! Достайна акустика!

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ну якщо пішла така жара, то вмене ресівер YAMAHA + акустика YAMAHA 5.1 :)
    Звук шо піпєц!
    Висновок:
    MARTINI в 500грн не вкластися :)

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    шо таке ресівер ?
    шо таке 2.0 ?
    мені не треба крутити дискотеки, це для мене одного сидячого за компом

15. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    ресівер - магнітофон, програвач дисків
    2,0 - система озвучки складається з двох колонок

16. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Я за СВИН :)
    Маю SVEN BF-31R, - задоволений на всі 100% (до компа кращого не тре. А валить шо дурне у пульт має ;) Про мегагерци децибели та інше не буду писати, хоча в тому розбираюся ;)

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Сама внятна порада за сьогодні :)

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Поправочка, ресівер-багатоканальний підсилювач, перетворювач аудіо\ відео сигналів, також має ФМ тюнер. В мене стоїть ресівер Ямаха і програвач Ямаха (цап-24біт)акустика Свен дерево (бо грошей тоді не вистарчило на дорожчу) саб активний Піонер, кімната 16кв.м., звуком задоволений сусіди не дуже :)

• Подобається Подобається x 1
  19. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Саме так!
    Я теж!
    А вони в мене далеко!

20. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    А в мене Sharp WF-939 до компа підключений, валить шо дурной :music:

Поділитися цією сторінкою