Мої старенькі колонки Maxxtro вже трошки "підустали" та й піднабридли. Хочеться чогось новішого і кращого. Особисто я в питаннях якості, насиченості, об"ємності і тд звуку не розбираюся зовсім. У виробниках не орієнтуюся. Кількість мегагерців, децибел і ват мені теж ні про що не говорить. Мені головне шоб не деренчало на низах, не хрипіло на середині і не пищало наверху Отже, шановні спеціалісти, хотілося б отримати рекомендації по виробниках, а можливо і по конкретних вдалих моделях. Бюджет 300-500 грн. Музичні смаки доволі різні. Здебільшого рок, досить часто класика року, буває і на попсу заносить, в електронну музику, панк, драмендбейс, реп і взагалі що завгодно. Музика грає майже постійно, колонки стоять у мене в дальніх кутах столу за монітором. Надаю перевагу просто двом колонкам, оскільки сабвуфер+сетеліти мені нема де ставити.
ігор, рекомендував би колонки фірми Logitech, але саме сателіти + сабв. попробуй таки найти під них місце. 500грн - то орієнтовно 60уо, в цю цінову категорію попадають Колонки Logitech Z-323 2.1 / 30 W RMS (SUB: 18 Вт + SAT: 2x6 Вт), 40 Гц – 20 кГц, Black - 46уо Колонки Logitech X-210 2.1 / 32 W RMS, SAT: 10 Вт (5 Вт x 2), SUB: 15 Вт, 48 Гц — 20 кГц, Black 34,5уо
А чим краще окремо саб і сателіти? От дивлюся я на запропоновані тобою варіанти і не уявляю як я маю їх розставити Єдине що приходить в голову, поставити ту тумбочку під стіл посередині. Але ... 1. мені здається є загроза шо воно буде бумкати по голові сусідам знизу Адже низькочастотні вібрації будуть передаватися підлозі. Нє? 2. чи не вийде, що компоненти системи засильно рознесені? Адже пам"ятаємо, що я сиджу фактично перед колонками, а тут низи підуть у нас кудись на метр нижче, та ще й відгородяться від мене дошкою (столом)
дивись, взагілі рекомендовано розносити сателіти чим дальше один від одного. чому система з сабвом краща ніж без - та тому шо сабв грає свої частоти, сателіти - свої. дорожчі колонки, як ти бачиш у них сателіти з двома дінами, а отже кожен дін на сателіті грає своє. так, сабв тільки на підлогу і не буде він сусідам бумкати. в мене вдома 5,1. і правий та лівий фронтальниі сателіти стоять на відстані 4м один від одного - звук супер, особливо коли фільми з хорошим звуком дивлюсь Пи.Си. шойно побачив, на перших сателітах там не подвійні діни, а діни + фазіки
в даному випадку сабв в дереві, а сателіти в пластику (через те, що вони не є супер-пупер мега потужні і їм не потрібно резонатора). якщо колонки без сабва, або потужніші сателіти (більше 10вт номіналом) їх сують в дерево даби не було резонації та дребезжання.
застарівша модель. але якшо вже так хочеш, то вибирай з таких колонок 2х18Вт фірм SVEN, F&D, SPS, Gemix - в них дизайни різіні, але характеристики ті самі. але я би тобі таки казав брати сабв + сателіти
Як на мене, то краще просто систему 2.0, але деревяну і максимально дорогу яку зможеш собі дозолити. для музики в нормальних системах сабвуфери рідко використовуються, бо нормальні колонки перекривають ті діапазони і гучності. в мене на компі наприклад Monitor Audio BR2+підсилювач Yamaha AX396. валять шо дурні. рок музику в сам раз слухати
А в мене СВИН)))) (SVEN) http://deshevshe.net.ua/acoustic-sven/sven_bf21_beech.html на подобі цих. З роботою справляються на всі 100. Низи і високі чудові, при тихому звучанні звук доволі насичений. В даній ціновій категорії, з того що я переслухав, вони були кращі. Працюють вже десь 3 роки і без проблем.
Це ти правильно! В мого колєги на студії дві піндюльки JBL стоять, а грають шо s90 ті ) Але і коштують поза 2к гривень(((
Ну якщо пішла така жара, то вмене ресівер YAMAHA + акустика YAMAHA 5.1 Звук шо піпєц! Висновок: MARTINI в 500грн не вкластися
шо таке ресівер ? шо таке 2.0 ? мені не треба крутити дискотеки, це для мене одного сидячого за компом
Я за СВИН Маю SVEN BF-31R, - задоволений на всі 100% (до компа кращого не тре. А валить шо дурне у пульт має Про мегагерци децибели та інше не буду писати, хоча в тому розбираюся
Поправочка, ресівер-багатоканальний підсилювач, перетворювач аудіо\ відео сигналів, також має ФМ тюнер. В мене стоїть ресівер Ямаха і програвач Ямаха (цап-24біт)акустика Свен дерево (бо грошей тоді не вистарчило на дорожчу) саб активний Піонер, кімната 16кв.м., звуком задоволений сусіди не дуже