Вибір Golf4

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Bobi, 18 жов 2012.

1. Bobi

Bobi Новачок

2107
    Всім здоров. Хлопаки хочу брати гольфа. Порадьте, яких років краще брати, які типи двигунів і т.д. Дизеля боюсь брати, скажіть чи виправдані побоювання? Основні вимоги не такі й великі: головне конд, хоча б передні склопідйомники, ну і розхід хотілося б хоча 8л. місто. Наперед всім благадарачька :yes:

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Бери якнайновіший. Ну і все повинно в ньому бути що ти собі запланував. Решта - аби все не було гнилим і ржавим і їздив не димів.

Останнє редагування: 18 жов 2012
  3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    1.4 16V трохи проблемний двигун з малим ресурсом.
    Оптимально 1.6 і розхід невеликий і їде весело.
    2.0 на механіці в місті до 10л/100км, а з АКПП-13.5л/100км(в мене такий).
    1.8Т до 9.5л/100 в місті.
    На дизелі такі машинки вже мають відчутний пробіг, за кордоном також вміють економити!

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    на сусідньому форумі вже тобі відповідь дав)))))
    а чому купляти б2 дизель безпечно і нормально, а г4 новіший на надцять років там вже пробіг великий. там прості дизельки

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Нові дизеля хочуть доброї ропи, а не тепловозної/дешевої соляри!!!

6. Bobi

Bobi Новачок

2107
    Боюся потім попадалова, при тому незнаю чи буду пристуній при купівлі авта. Все таки бенз напевно дешевший в якомусь недай Боже серйозгому ремонті.

7. Bobi

Bobi Новачок

2107
    1.8T - oj jpyfxf' ,erdf "T"? 1.4, то той що 75 сил має? ну короче так поняв, що все таки розхід в 10л. по місту, то моя доля(на жизі так само)))) швидше за все!!!

8. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а хіба 1z\ahu і afn сучасні, та то той самий древній aaz тільки в тнвд підведено пару датчиків для точнішого дозування

9. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    За 100 з лишнім років принцип роботи двигуна не змінився, міняються технології, саме тому оті два лишніх датчики дають екомію пального, нові с-ми керування (управління) дають більш точне дозування і т.д. Моя рекомендація шукай автівку (двигун) з потужністю не менше 100 коней і якомога молодшу а чи турбо-дизель чи атмосферний бензиновий то справа смаку. Сучасні ТДІ мають досить гарні х-ки які стоять на рівні а інколи і "перепльовують" бензинові тогож об"єма, на рахунок надійності (попадалова в ремонт) зроби простий підрахунок: візьми порахуй вартість навісного (датчики, форсунки, ТНВД чи блоки керування, свічки, шлангочки трубочки і т.д.) бензинового двигуна і дизеля то вартість буде приблизно одинаковою, в бензинового їх більше а вартість окремої запчастини нижча (іскрова свічка 30-40грн а накалу 50-100дол.), і виходить що в бензиновий ми вкладаємо по 50грн но часто а в дизель 400-800 но рідше (несприймайте категорично). А ще додайте до розрахунків (точніше відніміть) гроші зекономлені на паливі і ви отримаєте що дизель по капіталовкладенням нічим не гірший за бензиновий.
    Це моя думка і основана вона на твердженні: чим простіший механізм тим він надійніший, хто хоче розкритикувати мене будь ласка зробіть розрахунки вартості обладнання двигунів і я без образ прийму будь яку критику:)
    На даний час я юзаю бензиновий двигун, але наступне авто однозначно матиме турбо-дизель!

• Подобається Подобається x 1
  10. Bobi

Bobi Новачок

2107
    Хлопаки, на що ще треба звернути увагу при купівлі, мається на увазі, які їхні "професійні" болячки? Чув щось про рульову!!! Як визначити чи вона йде на покій?

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    по стуках на поганій дорозі. а взагалі на підйомнику любий майстер продіагностує. найголовніше дивись на стан кузова! все решта то мелочі

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)