Привіт Алл. Недавно придбав B5 2000року, з систем захисту лише цз і іммо. Хочу поставити якусь ричалко-піщалку щоб було Основне завдання сигналізації - щоб сигналізувала про те що з нею щось твориться. Дистанційний запуск мене не цікавить. Нарив 4ку претендентів: Цінова категорія 2000-2500грн Pandora De Luxe 2100 Scher-Khan 7 Scher-Khan 8 Star Line Twage B6 вартість в районі 1200грн. Прошу поради, що вибрати, можливо запропонуєте кращий варіант? P.S. Авто Каску (Каско) не пропонувати
І ще питання, де якісно і за розумні гроші у Львові можуть поставити сигналку з індивідуальним розміщенням модулів?
На своєму Г2 було 2 сигналки: 1- Convoy 8, 2-Stell Mate.1-простенька без зворотнього звязку, такби мовити відкривалка-закривалка + виє якщо хтось ломиться. Нарікань на неї небуло за рік роботи ніразу не підвела, чуттєвість добра, регулювання чітке, зламалась по моїй вині(потрапила вода). 2- теж непогана зворотній звязок, дальність дії до 1000м по прямій(реально метрів 700) але дуже багато запобіжників(практично на кожен провід) штук 5 мінусових проводів. Інколи сам по собі спрацьовує датчик удару(тобто спрацьовує сигналізація). Функціональність останньої звісно ширша ніж в першої тай ціна 2-400грн, 1-150грн, але я рекомендую купи Convoy 9 або 10 і не матимеш горя.
Постає аналогічне питання: де у Львові якісно можна поставити сигналку? Дилема така ж як і у автора. Цікавить саме бібікалка з фідбеком, якщо зможуть подружити її з штатним ЦЗ то тільки супер.
Теж ставив в цього електрика, ніяких нарікань на його роботу немає. Телефон є в темі "Шукаю електрика" чи якось так.