Задумав я собі тв-тюнер прикупити до ПК.... Порадьте оптимальний варіант типу "дешево і сердито". Придивився до моделі LifeView FlyVideo 3000 FM. Хто що може порадити, підсказати? До речі в нас є цифровий прийом? Потрібні такі основні вимоги: Підтримка стерео FM-радіо Автосканування Відеозахоплення, Запис відео Стерео аудіо вихід Розрядність АЦП не менше (9 біт) Ну і пульт дистанційного керування
Чесно кажучи, радив би не економити і купити AverMedia HYBRID PCI. Тягне аналог і цифру! З січня місяця у Львові вже декілька цифрових каналів запустили. Вартує 70-80$. По характеристиках можеш в гуглі подивитись. Це дійсно класна штука! Говорю з власного досвіду
Підтримую! Тут економія недоречна! сам маю ТВ тюнер тому скажу з власного досвіду: чотири роки назад купував б/у по ціні нового, по сей день працює і немаю жодних нарікань. Хоча якість зображення на тюнерах гірша ніж в тєліках, найкращі на ФІЛІПСовських чіпах, відповідно під них є безліч прог які і обробляють, записують, виводять на екран відео.
Дякую. Прийму до уваги. Може в кого є такий б/у, недорого. Я ще не знаю як він взагалі буде тягнути в мене, тому не хочу відразу брати дорогий