Є одразу дві проблемки. Зі старту кидаючи колеса в пробуксовку іноді є вібрація коліс, думаю вертикальна вібрація (колеса і шліфують асфальт і підскакують). Добре відчутно на перехрестях коли потрібно швидко вклинитися в колону машин (руль повернуто вліво або вправо), але тепер також відчувається на прямих. Замість того, щоб колеса просто шліфували дорогу, вони ще й вібрують. Хто стикався з цим? Погані подушки двигуна? Покані подушки коробки? Чи ще щось? Проблема друга. В певні моменти починає клинити гідропідсилювач і на ходу руль стає дубовий, потім руль попускає. Це було страшно, була б екстренна ситуація, руль би не повернув взагалі. Було два рази у вологу погоду. Хто стикався з тим? Рідина є в нормі. Може волога впливає на серво привід? На що звертати увагу?
Перевір чи то часом не вихлопна покузову товче. Ну і всі подушки перевіряти звичайно. Про кермо теж таке мав. Так то відчуватимеш восновному в вологу погоду. Перевір ремні гідрака і генератора. В мене при влогій погоді проскакував гідрак і руль дубовий ставав. Поганий ремінь і натяжка.
+1 ремінь проскакує від вологи. Шег молодець Я думав це ок. в мене завжди була така вібрація на моноприводах на ручці кпп і рулі.