Вібрація

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Pirat-7, 10 гру 2007.

1. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047
    Порадьте шо може бути з моєю машиною, при швидкості 100 починається страшна вібрація на кузов, на рулю нічого не чути, диски рівні гума тоже, півосі рівні,ричаги тоже, короче навіть незнаю шо може бути. Я піддомкратив праву сторону включив передачу і почав розганяти до100 і почалась вібрація з правої сторони тобто довга піввісь, бо злівої сторони робив те саме вібраціі нема. :? :-o :-o :-o подушки моторні добрі
    .

2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: Вібрація

Не впевнений... Але все ж...
    Може то компенсатор крутних коливань на півосі зірваний. В мене таке було - я думав шо зірвало вихлопну. Але підняли тачку - все ціле... Випадково побачили. То така кругла штука на півосі якраз на довгій півосі. Може вона тріснута або сповзла вниз до кола. Якщо вона в тебе є звісно.
    Проявляється якраз так як ти кажеш. На 90-100 починає лупити. Причому не в руль здебільшо.

2 причина - вихлопна лупить.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

1. Звідки знаєш, що піввісь рівна?
    2. Може бути дисбаланс на внутрішньому ШРУСі, лікуєтьс переміщенням кріплень на 180 градусів, тобто відкрутив піввісь, переставив, закрутив.
    3. Як не крути, 100 кмг і вище це швидкість збудження колісного дисбалансу (півосі найкраще вібрують після 160), тому все-таки спробуй поміняти колеса місцями і провести свій експеримент заново.

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Дуже схоже на те, що каже Тополь. Або піввісь деформована

5. Pirat-7

Pirat-7 Active Member

Пішоход.
    Клубна карта:
    000047

Я якраз мыняв внутрышный шрус, може дыйсно требе перекрутити на 180 градусыв, після того почалась та вібрація. а того компенсатора в мене і не було на пів осі. а може то підшибник але він не гудить і нема лювту, а на лівий стороні тоже не гудить але є лювт може то він так віддає. а від чого може зігнутись пів вісь? я на неї дивився коли вона крутилась то рівна виглядає.

кроче причину я вияснив банальна до сміху, болота на дисках з внутрішньої сторони було по шуфлі наліплено, я відчистив спереду два диска поставив а вібрація дальше але менша, почистив задні диски, виїхав на сихівський міст дав 130 ніякої вібрації. дивно шо задні колеса віддавали таку вібрацію коли на них було болото. от така історія.:lol:

• Подобається Подобається x 1

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)