В гаражі завалялись два колеса з мого бувшого гольфа, всезезонка Клібер чи клабер, але на 14 диск, стан 3+ але пробиті і порізані не були, може хто візьме для дріфта, викидати шкода і лень нести, віддам в добрі руки, маю ще фару і приборку від Г2, додається в нагрузку, скиньте тел, я передзвоню. 2 адмінам, якщо бажаючих не буде, за тиждень вивезу на смітник і тему можна видалити.
По колесам- протектор в межах всіх допусків, але стара сама резина, колись з тими колесами купляв свого Гольфа , 2 колеса були латані і здувалися і я їх викинув, 2 були добрі лишив для покатушок але не судилося бо поміняв машину. Приборка без тахометра, і перших випусків, купив в Степана за 50грн торік заради стабілізатора який знятий і удачно загублений. По фарі, Хела з мет рамкою і моторчиком, колись робив, стан 4-. ОСКІЛЬКИ ВІДДАЮ ЗАДАРМА, то на подальші питання відповідати не бачу змісту, не буде бажаючих, за тиждень викину.
Почалося, див кого цікавить скиньте номер в ПП, завтра буду в гаражі з 10 до 18, приїжджайте заберайте, гараж на Патона -Ряшівська.
а хто може взяти для мене фару в добрі руки і згодом якось передати її мені бо я у Львові скоро не буду... Зато буваю в Жовкві і в Бродах...