Вибір мій падає на Бору. Нічого толком про цю машину не знаю. Цікавить наприклад якого року випуску вони були кращі, яких років гірші, чи не було такого, які слабі місця, які сильні сторони, які жуки-пуки випливають з часом. Наприклад знаю що 1,6 для Бори то не мотор (заслабий), які добрі мотори, які погані.........
Відповідь: Відгуки про Бору Мені відомо, що року 2001, і далі, з двигуном 1.8т, 2.0, і 1.9тді. І мені цікаво ...
Відповідь: Відгуки про Бору Звиняйте куме, йому треба не спорт кар а комфортну машину для нашої рідної Львівської бруківки. Пасажирське враження - ЗАЧОТ.
Відповідь: Відгуки про Бору Бора дісно дуже класна машина але імхо дорогувата. 1,6 найчасітше можна зустріти в продажі але його маловато треба хоть би 1,8Т
Відповідь: Відгуки про Бору Ну я казав особисту думку. Але взагалі моє імхо - не варто підлаштовуватися під львівські ями. Безпека дорожча, а вони не вічні. Хоча, залежить від стилю їзди. А взагалі машина надійна.
Відповідь: Відгуки про Бору а що є пряма залежність між обємом і максимальною швидкістю? Я думав що є залежність в динаміці і в вазі ! Тополь теж писав що 220 їхав але як скоро він набрав ті 220 і чи помогло йому то у вставлянні бумера. Я їхав 160 на своїй поломашині і шо то мені дало, Юний Пегас мене вставив.
Відповідь: Відгуки про Бору 1.6 має дурі стікі шо тобі Юрко вистарчить але той мотор треа крутити! В моїх батьків Октавія з таким мотором - 106 конів - їде непогано, розганяється досить жваво - на трасі 170 без проблем. Є економія по місту. Взагалі хороший варіант для міста. Для траси - 1.8 турбо або ідеальний мотор 2.0! кароче 2.0 то сила! з дизелями не звязуйся, дизелі то зло!
Відповідь: Відгуки про Бору а я на свому гольфанчику тіко 140 їхав. то я шо тебе 3 рази вставив то ше нічого не означає ти ж казав шо ит з лишнім багажем був, подивимось на наступному заїзді 2,0 дійсно сила
Відповідь: Відгуки про Бору Дурне у нас законодавство. Оптимальне авто у нас на Україні - то з мотором до 1,8. Більше - транспортний податок начинає рости у прогресії. до 1800 куб см - 5 грн за 10 кубиків з 1801 куб см і до ....(не пам*ятаю) 10 грн за 10 куб. см. Дуже подобається у цьому плані Білоруський БАЦЬКА. У них транспортний податок урахован в ціні бензину.
Відповідь: Відгуки про Бору В мого приятеля Октавія 1.6 пре пристійно, навіть на газу( установка, правда за 1500$). Вони , здається, мають одну базу ...
Відповідь: Відгуки про Бору 1.8L 134 kW (180 hp) I4 Turbo самий рульний мотор. І податок менший, споживання ґуд і дурі аж 180 ХорсПаверс!
Відповідь: Відгуки про Бору 1.8 було б супер, але рідкість натрапити на таку, все більше є 1,6/2,0/2,3. цікавить щодо типів двигунів. В мене в Пасаті 1,8 ADZ - кажуть досить не вдалий. Є щось таке в Бори? Як там ходова, окрім того що я відчув, що справді м*яка. Як з електрикою. Ще є якісь тонкощі?
Відповідь: Відгуки про Бору Бо ти звик до спортивної підвіски. Я катаюсь на Пасцаті Б-5 і згадую Скірокко - абсолютно різні підвіски