Відповідь: Відгуки про фірму Amway щодо продукції то її якість значно забагато розрекламована дилерами, щодо самої фірми і її роботи то це безпрограшний ЛОХОТРОН з деревовидною системою, купи продай заагітуй і получиш х.., то типу як для бідної студентки з задрипаного села, спосіб чуть чуть підзаробити.
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Забудь. Не варта вона того щоб оговорювати. Лохотрон та сітьовий маркетинг.
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Я маю на увазі якість їхнього товару? Щи хтось щось купував у них, як воно себе відрекомендувало?
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Мені багато разів пробували впихнути то лайно. Але у них нічого не вийшло!
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Продають вони в основному косметику, миючі засоби, порошки і іншу фігню. На попередньому місці роботи в нас була чергова п'янка, і мій шеф забруднив собі штани. Там також був його друг, який і займався розповсюдженням продуктів цієї фірми. він сказав, що нічого рекламувати не буде, але в нього з собою в машині є засіб для виведення плям, і він виведе при нас цю пляму і всім продемонструє, яка класна фірма, що він представляє. Вивести пляму не вдалося, а точніше, вона стала в три рази більша і вже не зійшла, навіть хімчистка не допомогла. Робіть висновки :roll: .
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Один знакомый предлогал мне года два назад вступить в эту "мега-организацию, которая несет благо всем людям вступившим в нее, и которые не понимают тех кто отказываются в нее вступить"... Несмотря на обещания мешков с деньгами через пару лет работы на Amway, я ясен пень отказался, так как категорически отрицательно отношусь к сетевому маркетингу и финансовым пирамидам (хотя они всячески отрицают то что фирма является воплощением финансовой пирамиды). Насчет продукции, мне с женой подарили на новоселье "Миючий засіб" производства фирмы Amway, так вот, назвать его каким-то чудо средством, которым его представляют на этикетке продукта, я не могу - ну мыл, ну чисто было, но другие средства, которые рекламируют по телеку и которые стоят раз в пять, как минимум, дешевле тоже моют с тем-же результатом. Мне еще как-то предлагали зубную пасту ихнюю купить, но после того что мне рассказали как она умывальники клево отчищает (причем приписывали это ей в плюс), я решил что пожалуй буду пользоваться более привычными средствами... А если кому предлагают вступить в ряды распространителей продукции, обещая тучу денег, не ведитесь !!! Достаточно в гугле задать поиск по строке "отзывы amway" и все становится ясно, или почитать тут http://www.merchantsofdeception.com/russia.html :twisted:
Відповідь: Відгуки про фірму Amway там є і хороші товари але ціни на ті товари простро шалені. наприклад зубна паста то не паста а якесь гімно
Відповідь: Відгуки про фірму Amway там набір ножів дуже класний але дуже дорогий парфуми чоловічі теж не погані ціна тож рульна
Відповідь: Відгуки про Amway Працює там моя сусідка. Товар вроді якісний (пробував миючий засіб і порошок) але ціна зависока.
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Кто пробывал и у него не вышло у меня к нему вопрос что он делал для того чтоб вышло пробывать и дома у телика можно я могу сказать с увереностью кто хотьч тото делает у того получается сама там за плгода получаю около 4000 гр на счет товара он классный о качестве даже задумываться не приходится просо супер а цена для тех ко умеет считать тоже дешевая все знают что мешок сахара выгодней 1кг но мешок же не будет стоить как 1 кг экономия огромная а все за счет того что это концентрат одно дело везти ящик средства а одно дело 1 бутылочку а разбавить и дома можно грамотно прридумали если тебя интересует непосредственно продукция пиши на lena333v89@mail.ru я когда читала все ответы по полу каталась от смеха человек спросил какое качество в ответ все фуфло мне пытались его всулить но я не пробывал так от кудаж тогдв знаеш что фуфло если не пробывал гггггг логикаааа .....:-D
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Я вже поняв хто на лексусах їздять - це все представники amway. П.С. Мені теж то пропонували. Зразу обіцяють з/п в районі 1000$ (якщо будеш багато працювати), але на моє імхо це тупий бізнес. Суть бузнесу: купляєш товар не у магазинах чи Метро чи Інтермаркетах, а лише у магазинах amway. Чим більше купляєш - тим більший % тобі нараховують від суми того, що ти купив. Тобто це і є твій заробіток. Якщо знайшов і підключив ще якихось людей - тобі ще %. Покупки робляться і через інтернет.
Відповідь: Відгуки про фірму Amway Це про чищення зубів пастою Амвей? P.S. Не люблю мережевого маркетингу тому що він зобов'язує з приватного життя робити ділове, туляючи сусідам, родичам, однокласникам, співробітникам і одноклубникам товар, обмінюючи гроші на людські стосунки. P.P.S. А ще цей бізнес змушує людей обманювати. Наприклад писати в форумах, що в тебе машина за 200 тисяч доларів. Поганий бізнес.