попрошу дати відгуки на мотор 1.6td на golf2 його недоліки і ефективність.чи дорогі вони в обслуговуванні.дьякую
у мене такий апарат, вже катаю третій рік, заливаю 10/40мастило, не підїдає майже..ну за 8тисяч пробігу доливаю мо 0,3літри .. а мо і того не доливаю.. гарно веде себе.. у мене авто на 14 широкій гумі..так гума якщо з місця гарно різко рушати..пищить, що говорить про тягу)з місця до 100 за 13секунжд кароч сказати нічого в мінус неможу.. правда на днях побачив що на повітряний фільтр закідає мастило.. кажуть з турбіни...поки незнаю..що робити.. )
бо я от думаю маю свого golf 2 червоного кольору 1.6 бензин 2 дверну 87р. салон ідеал пласмаса не гримить робив всьо для себе мурдувався біля неї десь місяць мотор працюё як часіки в карбіраторі жикльори від 1.8. пропонують поміняти на golf2 92р.1.6td тоже червоний колір,4 дверна,мальована десь пів року тому,небита повна капіталка ходової і мотора,салон тоже нормальний,з доплатою 400баксів
і то правда, чим тебе турбодизель приваблює??єкономією палива?? я не рахую це за аргумент. поцікався скільки турбіна коштує тільки. я на своїй 2 місяці поїздив. ЗАПАМ*ЯТАЙ: ХАРОШИХ МАШИН НА БАЗАРІ НЕ БУВАЄ.!!!! вони бувають в автосалонах VW..........
я не маю нічого проти дизелів, але бенза більше подобається. Дизельні буси - класно, фури - супер, а маленькі машинки мають шепотіти,...балдєю від їхнього звуку ІМХО: дизеля мають менший ресурс
а гольф 2 був 92року???? хм.. я думав їх тільки до 91 випускали.... Порада..не міняйся.. і запитай у того міняли чому він хоче мінятись??? який йому зиск з того??? і 400баків..то задрого.!
в таких ситуаціях хтось правду скаже......... напевне в того міняли дуже хороша машина, раз 92 рік на 80-ті хоче махнути. я навіть придумав першу отмазку: Ну, тіпа 80 року машину дуже хороші і мені подобаються, а до своєї шось дуща не лежить або я люблю на бензині, а солярка - не до душі іт.д. і т.п. я рахую міняти - наввіть і не думай!!!!!!!!!!!1 краще на базар - і продати. хароший апарат і в кризу заберуть. Хоча зараз авторинок пожвавішав. нові не ввозять, бо мито дроге, а старі купують