Може хто чув коли в той напрям будуть прокладати дорогу, ато від багатьох людей чув, а в неті нічого офіційного нема. Просто незнаю чи не розлетиться ходова до того моменту)))хочу знати коли колеса відкатувати
мають робити... але напевно не зроблять до Євро.Я тепер їжджу через Київську трасу... Але там на 35км більше(((( Але краще дальше їхати ніж потім збирати машину по частинках))))
Ой і я чекаю коли той напрямок дорогою зроблять. частенько там катаюсь, добре хоч що завжди тільки в зворотньому напрямку. Читав в неті, що Наш новий губернатор просить щоб виділили кошти на цю дорогу, а чи вибє важко сказати.
чогось нічого нового про ремонт не можу знайти, всі сервери з новими статтями і тим всяки закриті...таке враження шо погуділи і забули...
Інформація з сайту http://zz.te.ua/?p=21339 Ціна дороги зі Львова до Тернополя 365 мільйонів Про це сьогодні повідомив читачам Західної інформаційної корпорації намісник Яеуковича на Львівщині Михайло Цимбалюк. Але незважаючи на ці сумні обставини керівник сусідньої області направив листа на ім’я Боріса Колєснікова щодо включення до державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу проведення ремонтних робіт на автомобільній дорозі Н-02 Львів-Тернопіль протяжністю 72.8 км. Мова йде про львівську найбільш знищену частину дороги. Нагадаємо, що раніше тернопільський намісник Януковича Валентин Хоптян обіцяв, що цього року тернопільський відрізок дороги на Львів приросте 4-полосною дорогою.
Саме обідніше, якраз той відрізок Львів-Золочів по якому найбільше їздимо в найгіршому стані. Хоча б ями більш менш полатали ближнім часом, а то місцями взагалі їхати неможливо.
Львів-Запитів-Буськ-Ожидів-Олесько-Підгірці-Золочів ось так можна Їхати... Або можна трохи скоротити поїхати на Білий Камінь там я поворот десь між Буськом і Ожидівом. Але кажуть Що на Білий Камінь я кусочок поганої дороги десь 1 км
Я сьогодні в одному місці через оленя одного в яму хорошу влетів, той мадак не міг посунутись, хоч по його полосі було багато вільного місця, я старався не попасти але не вийшло. Я потім ще кілометрів 5 матюквся по дорозі :
Підкажіть як їхати через Київську трасу? Також катаюся на Тернопіль, Хмельницький. Дорога просто ужас, готовий хоч 100км гаку зробити лиш по нормальному покритті!
Львів-Тернопіль це ж*па повна...швидкість мах 40км/год, інакше на тих кратерах колеса просто повідлітають...ужас карочє!!!
Я раз їхав то в грузовика причеп відчіпився на тих ямах, а за прицепом зразу дві машини було. Добре що це сталось на равному участку, бо якби на підйомі було б поганенько. А підйомів там троха є.Ще чув, що в одного грузовика колесо відлетіло.