Вимахується Пічка

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Travel, 1 гру 2006.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Ану хто дає дупля розкажіть мені шо то вмене коїться.

дивіться все виглядає так машина нагріта вже проїхав якийсь кусок дороги включаю пічку вона гріє теплим 20-30 секунд потім плавно починає дути холодним і так і дує , виключаю пічку включаю через 3-5 хвилин і така сама історія
    Хлопакі поможіть шо то може бути, зима йде холодно мені!

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: Вимахується Пічка

Замала пропускна здатність каналу пічки. В радіатор пічки набирається гарячий антифриз, ти включаєш вентилятор, він починає охолоджуватися, але новий, тобто горячий прибуває настільки повільно, що його повітря з двору відразу охолоджує. Якщо закриваєш заслонку чи вентилятор пічки, в радіатор повільно набирається кипяток, який вистигає після чергового відкриваннгя заслонки чи продування вентилятором. Ферштейн?

Можливі причини -
    1. Збирання накипу на внутрішніх каналах радіатора пічки
    2. Перегинання гумового шлангу пічки
    3. Не повне відкриття краника пічки

Остання причина найреальніша і найдешевша.

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

ну спасибі буду вечером розбиратися!

4. Vlad

Vlad Початківець

VW JETTA 1.9TDI 2007

В Гольфах краникв пічки нема. Але якщо подивитись в бік панелі між моторним і пасажирським відсіками на шльомфах які йдуть до пічки стоять клапана (такі чорненькі зєднані трубочкою байпасом) можливий варіант що вони , викидаєш зєднуєш напряму і відчуваєш результат. Можливий варіант зношена крильчатка водяної помпи, двигун не гріється?

5. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

там в мене там вже все і так на пряму я сьогодні бере новий радіатор пічки і буду миняти, бо всі кажуть шо то в тому радіаторі справа!

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

до речі, кіко коштує радіатор пічки?

У мене останній тиждень тоже появився глюк , треба дуже довго гріти машину, шоб з пічки пішло тепле повітря. Таке враження шо там шось забито чи шо, і довго не йде гарячий антифриз туди. Але вже коли нагрівається, то працює без збоїв. Але стояти по 15 хв і палити бензину ну його нах. Лобовуха замерзла, не видно ніхрена, так шо поки в салоні не стане тепло і іній зі скла не розтане - нікуда не поїдеш :sad:

7. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

десь в районі 50 грн

8. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

дивно, бо коли забитий радіатор пічки, то потім також погано дує.
    пробуй патрубки які йдуть до неї і після неї, звідси можна визначити чи забита.
    Заміна через знімання панелі, майже цілий день.
    я купував в Джетту польську за 120 грн.

9. Vlodyk

Vlodyk Початківець

VW Golf IV 1.8 1999

О, печка.....!!!!!!!!!
    2 дні до нового року перестала гріти печка, в Гольфі 4.
    Новий рік зустрів без 400$ в кишені за те в теплій машині....
    Теж думав, фігня якась, може термостат не відкриває.....
    Закінчилось тим, що приїхав на сервіс 30 січня..., сідає механік, доливає тосолу, починає прогазовувати.... печка дує холодним..., і тут як йоб...., пара.....все кипить....страшно.....
    Прорвало від тиску пластмасову штуку (забув назву) яка з’єднює мотор і розповсюджує тосол по трубах, пластмасова херня з малими трубочками...
    Весь сервіс збігся дивитись....
    І кажуть вирок, мотор в тебе странний... 1.8turbo, гольфи з такими моторами рідкість, так шо тої пластмаси в нас не має...., залишай машину ми з 3-го працюємо замовимо тобі..., може 5 приїде....
    ну всьо в мене істеріка, я вже кляну той сервіс який називається на букву "А" , а саме цікаве , що 31 вранці я на святкування Н.Р. намилився..., в Київ....
    І тут одного з тих геніїв просвітило, Шкода Октавія, дзвонять туда...., є та фігня в одному екземплярі, через таксі передають...., коштує та хрень 230грн. 19.00 сервіс закривають, за те в мене Новий патрубок О! ПАТРУБОК, згадав як вона називається....!
    А щоб коротше вся причина була у водяній помпі, я думаю вона в гольфі 2 теж є, вона собі напів-заклинила і взагалі виробляла чуда зі системою охолодження.... ЇЇ VW зобовязує міняти на 90.000
    Закінчилось тим, що її поміняли, по дорозі зубчастий ремінь з коліщатком, термодатчик який в процесі поломки тої помпи глюкнувся..., я ще попросив щоб мені INSP обнулили..., і виставили рахунок 2145 грн...., я там чуть і не й.....ся!
    А вони мені, ви ще подякуйте, що у вас водяна помпа VW оригінальна стояла, компанія їх міняє за вартістю 30%, а так то вона 280$ коштує....
    так шо печка сильна штука!!!!!!!!!

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Той сервіс на "А" - то не Алекс?

11. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Забув сказати коли поминяв пєчку за яку заплатив 51 гривню
    стало в мене в машині тепло тепло, заодно поминяв той патрубок в який датчики втикаються і ше один такийже , бо вони пласмасові і там прокладка зносилася там і тосол тікав, одним словом все поминяв і тепло і тосол не втікає

По грошах:
    пічка - 51 грн.
    2 патрубки - 25 грн.
    разом = 76 грн (плюс 2 пачки сигарет, 5 пляшок пива для момічників, пепсі) кругом бігом десь 100 грн (максимум) а сервіс називався М (тобто мій гараж)

12. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

"А" рулить! Аж страх бере! Про такі суми як мінімум, попереджати треба! Тим паче, що з 400 страчених тільки біля 100 пішли на деталі, принаймні по ринковій ціні більше деталі не коштують. 300 за кілька годин роботи - так не беруть ні в Києві ні в Європі. Непорядні люди :sad:

13. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

коли їдеш на "А" то треба бути до такого готовим я там питався за такі штуки тіпа заклюпки шо ліству до дверей кріпить то за штуку по 22 гривні а тих штук там 12 і то за малесенький кусочок пласмаси в автостопі по 1 гривні замовив

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Прикро, що через якихось козлів так страждає репутація славетного бренду, заснованого ще минулого століття....

П.С. До речі, бренд засновано самим Адольфом Батьковичем... Пригадуючи Освенцім і інші штучки можна тільки уявити, що би він зробив з тими рагуликами... Блін складно уявити....

15. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

шо тут уявляти відрізав руки ноги зробив би з них інвалідів і на якогось інваліда фіанота би собі пригнав :-D

16. Avsel

Avsel Місцевий

VW Passat B3 Variant(1,8ABS)->Kia Cerato 1.6CRDi EX Silver

В мене до речі теж біда - кажуть всьому причина "радіатор пічки": стоїть машина весь день, - приходиш - а вікна (лобове) запотівші, включаєш пічку і такий запах сирості в салоні шо жах! А на лобовому склі аж каплі води звисають. Що скажете?

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Або десь кудоюсь вода попадає в машину. Може через ущільнювачі вікон чи дверей, може десь під капотом через ту ж пічку. Відповідно, вона випаровується і конденсується на склі. У мене деякий час таке було, коли натекло води в салон. Якось був дощ, їду, дивлюся а там де ноги правого пасажира мають бути - вода! Якимось макаром натекло праворуч з-під торпеди. Як і кудою текло я так і не зрозумів, більше ніколи це не повторялося. Але після того випадку десь до двох тижнів страшно потіли вікна в машині. Воду я звичайно зразу зібрав, але вогким лишався ковролін і коврик. Висушити не було як. Ото поки воно само не висохло, була така біда.

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене теж було шо вода в салон затікала, в томуж місці, треба подивитися чи стьоки не позабивалися, я їх почистив і такої проблеми більше не виникало!

19. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Чи зникають краплі після хвилини роботи пічки? Якщо так - значить на радіатор кудоюсь потрапляє вода, якщо ні - значить справи гірші - діра в радіаторі пічки, через неї витікає антифриз, який випаровується на скло. Якщо чуєш солодкий присмак на язику кожного разу коли заводиш - треба негайно міняти радіатор - вдихання парів антифризу чи тосолу - смертельно небезпечне і дуже токсичне. Раджу поспішити з ремонтом.

20. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

в мене коли пічка текла то при їзді на довші дистанції починалися головні болі

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)