Вирвало стакан. Потрібен хороший зварщик!

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Shaggy, 12 гру 2010.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Народ! Нід хелп! Сталася страшна халепа у мене...
    Сьогдні зранку вийшов до машини вирішив налити незамерзайки в омивач, і якось так поглядом провів під капотом і в мене стався психічний шок...
    Коротше вирвало у мене стакан. Ніби не видно ні якої ржавчини чи ше якоїсь біди, а стакан на половину відірваний... :ireful1:
    Є в мене підозра шо я вже їжжу так досить довго, можливо десь з пів року, бо машину постійно веде направо, думав геометрія збилася, але бачу тут біда покручє.
    Розумію шо їздив вже пів року і нічого, слава Богу, не сталося, але далі випробувати долю я не хочу. А машина потрібна дуже сильно, тимпаче свята на носі здити треба багацько.
    Друзі, хто може підкажіть хорошого зварщика, або сервіс де це можна зробити прямо на днях. І скіки така робота коштуватиме???

Виглядає приблизно так, сорі за якість з телефона:

Олег М., можливо у вас можна таке зробити???
    Чи може ще десь, народ підкажіть бо капєц))) Дякую.

2. Shark

Shark Початківець

VW Golf III 2.0 GTi
    Привіт. В понеділок можу подзвонити взнати. Мій тел.0677313810

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Можна і в нас. Щось подібне робили Чефісу. Треба розбирати передок.. а там ще щось напевне появиться. по ціні то треба на місці дивитись.

4. nazaropel

nazaropel Active Member

Volkswagen Passat Wolfsburg Edition
    Клубна карта:
    нема (
    ого ..оце добре вирвало ....добре що всьо обійшлося ... десь певно добра яма була ))

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Шо обійшлося?))) Ше нічо не обійшлося... Коли все зремонтується - от тоді можна вдихнути з полегшенням...
    А де яма була я незнаю. Давно ям не ловив великих на щастя, і тому мабуть з цьою байдою вже з пів року їжжу так здається. Хоча теж хз...

Коротше завтра домовився зранку везу на луганську машину до зваржищика якого порадив Aknod. Він вже сьогодні приїхав до мене на стоянку оцінив питання і ситуацію, сказав шо там тре розбирати пів ходової, крило знімати, відповідно і бампер тоді варитися буде. Але сказав що до завтрашнього вечора зробить, якшо не виникне великих складностей з закислими болтами на ходовій чи ше шось... Максимум в вівторок віддасть обіцяв.
    Це тішить. Наразі всім дякую хто мені в пп і аську радив.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Розвод!
    Там треба мати розтяжки і всякі приспособи щоб акуратно садити на місце.
    Так можна, маємо професійного кузовщика, котрий працював в Німеччині в реставраційному цеху, одноклубнику Franko зробив пороги з "нуля". подібно в мене вирвало стакан (номерний!!!!), зробив так шо ніфіга слідів не видно.
    Завтра буде день взнаю шо по графіку...

• Подобається Подобається x 1
  7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Оу, ну наразі дякую, але вже поїду завтра до цього чувака. Продзвонив знайомих виявилося чувак знайомий на венто в нього стакани варив каже шо всьо гуд.
    Та й Діма Aknod його радив. Думаю шо все буде добре.
    Попробую вже, просто троха до спіху...

Але наразі дякую.

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Забрав сьогодні машину. Все чудово. Робота зроблена гарно, все акуратно і ез проблемно. В якості бонуса ше одину дірочку в порозі заварено було)

Завтра сфоткаю, покажу як є.

9. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    йомайо, як же так столось шо стакан відірвався? то ж як треба влупитись )

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

А я без дупля, не пам"ятаю щоб десь в"їжжав останнім часом.
    Останній раз, який пам"ятаю, це я влетів якраз тим колесом в бордюр ше минулою зимою. Дворами їздив, а там суцільний лід був, машина тупо не повертала. але тоді нічого не вирвано було. Можливо хіба, що з того часу пішла маленька трущинка, яка згодом розійшлася... хоча хз...

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    От і мене схожа проблема спіткала.
    Трохи підгнило місце де кріпиться амортизатор і задній стакан пішов спати, напевно їзда по нашим весняним дорогам добила його (тим більше він вже варився приблизно в тому місці). На одному з СТО казали, шо заварити то можна але оскільки місце важкодоступне (в джеті над стаканом практично одразу задня полка) то краще шукати інший стакан стакан і вварити замість існуючого (ціну роботи оцінили в 200грн).
    Наскільки важко знайти такий стакан, чи підходять від Гольфа, наскільки я розумію нових таких не буває і шукати лише на шротах?! Шо на шроті захочуть за частину кузова з цим стаканом?
    Чи все-таки можна заварити існуючий - якщо знаєте де - підкажіть?!

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    їдь туди де Шег їздив. Там побачиш по місцю.

13. DRIVER

DRIVER Початківець

PASSAT B3 2.0 91.
    Шег ,будьласка номер телефона майстра та місце знаходження

14. Shaggy

Shaggy Super Moderator

0679920788 Саша.
    Знаходиться на луганській біля рукавички.
    Дуже задоволений його роботою.

15. DRIVER

DRIVER Початківець

PASSAT B3 2.0 91.
    що то коштувало?

16. Jeka

Jeka Початківець

VW
    скажи будь ласка скільки коштувала робота?

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Та коли то було... Здається щось 600грн разом з обробкою місця зварки і фарбуванням звичайною білою фарбою.

18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    мені минулих морозів варили Таврію за 200. без фарби - замастили якоюсь хр*нью, подібною на мастику.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)