Високі обороти

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Vinil, 17 лип 2006.

1. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989
    Поможіть проблема в тому що я як тільки завожу машину тахометр показує 2100 оборотів (ну нехай показує) але навіть якщо я трохзи поїжджу мотор вже розігірвся але обороти всеодно не падають хіба до 1600-1800 :cry: заглушити машину тоже проблема на таких оборотах бо мотор детонує подкажіть де можна пкопатись:cry:

2. Fly

Fly Active Member

Відповідь: Високі обороти

Vinil може засраний датчик холостого ходу або впускний колектор

3. Sinjor

Sinjor Початківець

Golf II=>1.6=EZ, 2E2,>1984 a.d.,

У мене така фігня була на Пірбургу 2е2, тілько оберти скидувались десь через півгодини їзди. А так ганяв і переключався на 1400-1600 об. Досиить непприємно.
    Так причимна була під куполом пускового пристрою (справа карба якщо запхати голову під капот ), до ньго ще дві трубки з системи охолодженя йде. Всередині є пружині і біметалічна нагрівна пластина. Так ось цю пружину треба трохи з чуттям закрутути. Якщо причина усунесься треба ще буде відрегулювати час скидання на холості оберти після прогріву ( я влітку ставлю на невелику температуру охолоджуючої рідини, взимку - на більшу).
    Може є інші причини.
    Успіхів.

4. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

А де саме можна настроїти час скидання на холостий хід

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Vinil, рекомендую розпочати з опису системи живлення, букв двигуна, передысторії поломки та інших деталей. Бо 1,8 то як пальцем в небо. Навіть не відомо, що в бак лиєш :)

6. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

І ще в цьому ділі не дуже сильний де цей датчик холостого ходу знаходиться

7. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

В мене якшо непомиляюсь маркіровка мотора починається на GU мотор бензиновий карбюратор

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

В карбюраторах я не спец, але підозрюю, що проблема в підсосі повітря... Про датчик раджу забути, це стосується інжекторних моторів.

9. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
  10. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

Я В принципі з Тернополя то трохи далеко їхати до майстра

11. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

До того всього щастя нагадав собі що ше в мене не дує теплим повітрям пічка і я не знаю чи це повязано з тими оборотами чи з тим шо дезь закритий кран пічки але сам механізм (в салоні) працює всі тросики на місці:mrgreen:

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Почнемо з першої причини, мав ті самі проблеми на тому самому двигуні, продули (ну забув як називається чи то термостат карбюратора чи то підігрів карбєратора, ні скоріш за все термостат), він відповідає за обороти і за зниження їх під бас нігрівання двигуна, в мене оберти плавали постійно, бо карбюратор не відчував нагрітої суміші і дивно плавали (високі оберти) відб 700-1800 об.
    Друге може бути від фільтра але точно незнаю як в цьому місці дорадити, все що думав сказав.
    Третє, в салон не подається гараче тепло, бо забитий наймовірніше радіатор пічки, то саме в мене було, краще його замінити навіть польським, але новим, або прочистити, але раджу зняти його, не робити прочистку його на систему, знімати його треба знімаючи панель (торпедо).
    Успіхів

13. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998

Сорі, не звернув уваги, але думаю, шо і в тернополі є нормальні майстри. Наскільки мені відомо, в фольцах в карбюраторі є якийсь хитрий механізм дросельної заслонки з термостатом (положення заслонки залежить від температури двигуна), в регулюванні відіграють роль десяті міліметра. Можеш зняти фільтр, і подивитися, як міняється положення заслонки. На холодному заглушеному двигуні вона має бути у вертикальному положенні, після заводки двигуна вона розвертається майже у горизонтальне положення (високі оберти), а потім, по мірі прогріву, повільно починає повертатись у бік вихідного положення (зниження обертів), і на повністю прогрітому двигуні стає під кутом приблизно 45 градусів (нормальні холості оберти 700-800об/хв.) (здається нічого не наплутав). можливо в тебе десь заслонка заклинює, або справа в тому механізмі з термостатом. Але раджу самому не лізти до регулювання, якшо в авті не дуже розбираєшся, бо можеш шось нахомутати і ше гірше буде.

14. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

Все запрацювало працьє як годинник (тьфу тьфу тфьу шоб не накаркати)
    дійсно прочистив але в мене там було трохи забито я прочисти і все дуже дякую:grin:

15. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

Замітив в себе таку запчастину вона шось типу крана або заслонки стоїть перед пічкою замітив шо до неї патрубки гарачі а після неї не дуже пістив напряму без неї пічка почала жарити стоїть вона під капотом трохи правіше карбюратора. Подкажіть чи у всіх таке стоїть і для чого воно ??????????????????????

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Якщо я правильно зрозумів, це звичайний кран пічки. Він повинен регулюватися тросиком з салону. Якщо його забрати (як ти і зробив), гарячий антифриз буде циркулювати через радіатор пічки, і, відповідно, смажити мешканців салону. Влітку його варто навпаки перекривати.

17. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

Напевно я погано пояснив до ноього взагалі ніяки тросиків не йде попробую пояснити краще це просто посередині труби якою йде гаряча вода до пічки стоїть "трубка всередині її є невеличка перегородочка і я думаю шо вона чогось клинить і погано пропускає гарячу воду далі до пічки

18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Я заплутався... А може в тебе просто немає троса пічки? Відповідно кран є, але з салону не регулюється, регулятори їздять вхолосту?...

19. Vinil

Vinil Початківець

VW GOLF II 1.8 1989

Нееееаааа забудь про якісь троси взагалі туди не мають йти якісь троси всі троси знаходяться в салоні і ти ними керуєш той тросик шо відповідає за гаряче і холодне повітря просто відкриває штору через яку йде гаряче повітря в салон (пічка завжди гаряча) Вот а тої фігні ше ні вкого не бачив в магазинах тоже хоча на ній є емблеми VW AUDI я коли її зняв і підніс під кран води то вода пропускалась через нього слабенько.

20. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

якась містіка :)

Я все-таки наполяжу, що кран пічки знаходиться у підкапотному просторі, температура в салоні регулюється саме ним а не повітряними заслонками. Тому не всі троси, як ти пишеш, знаходяться в салоні. Повітряні заслонки регулюють кількість повітря а не його температуру. Отже надалі в мене жевріє підозра, що ти зняв кран пічки. Підозра, що переходить в переконання. :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)