Цей день має чарівне походження. Бо сьогодні твоє День Народження! Бажаю щоб сонце тебе зігрівало. Люди усмішку тобі дарували. Природа здоровя тобі піднесла, а ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики, дружби, кохання. Прийми від нас усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний. Тож нині здійсніться всі побажання! П.С Тепер зрозуміло, по яких таких технічних причинах пропускаєм зїзд!!!!
З днем народження вiтаю, щастя, радостi бажаю, Не напитись, погуляти, щирих друзiв купу мати. І звичайно я бажаю ще й коханя та любовi вiд родини, друзiв, близьких i красивого хлопчини!
Найщиріші вітання і від мене!!! Радості від життя, океан кохання і здійснення всіх заповітних мрій!!!
Шифруємся??? От як би Олег не попалив, то хто б тебе привітав? Отож, ВІТАЮ!!! Всього найкращого, і що б ця цитата зверху була нахабною брехнею :kiss3:
Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
Вітаю!!! Побільше гарногоy настрою,міцного здоров"я,величезного кохання і знайти я думаю це бажене VW. П.С.Вітання від КАМАТОЗА:wacko1:
Приєднуюсь до вітань, всього тобі найкращого))) Щастя,радості,добра,здоров'я,успіхів,тепла. Благополуччя та достатку,щоб справи всі були в порядку.Хай посміхається життя,та буде кращим майбуття.
Не могу не соглосится с выше написаным!!!Присоединяюсь и поздровляю!!! :kiss3::kiss3::kiss3::kiss3::kiss3:
Усім дуже дякую за привітання!!! приємно здивували сумно...але подібно до тебе прийшлось до 21,00на роботі втикати... так,що не шифруємся... НІНАДА:D НЕВАПРОС ЗБИРАЙ КУМПАНІЮ...