Дорогий друже! Заклятий конкурент і суперник! Не зважаючи на всі баталії вітаю з першим 30-ти літнім ювілєм! Бажаю щоб на свій 60 та 90-літні ювілеї ти дали пиляв свої голови і щоб тобі для цього вистарчило здоров'я та натхнення, і щоб в свої 90 років ти далі нюхав дим від JH. ЩАСТЯ! ЗДОРОВ'Я ТА МНОГІЇ ЛІТА ТОБІ І ТВОЄМУ ПИЛЄСОСУ
Вітаю,як я кажу нехай:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай грош за тобою бігають ати неміг від них відбитись і просто здавався в полон,і вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здорові то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує". нехай тобі все буде гуд і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсють тобі краєвиду доріг.
Вітаю друже!!! Нехай здійсняться всі твої завітні бажання! Нехай завжди буде можливість і фінанси втілювати у життя все, що забажаєш!
Присодиняюсь к поздровлениям!!!Удичи и везения по жизни!!! А так и не скажеш что у тебя круглая дата!
І я приєднуюсь! Невичерпного здоровя, безмежного натхнення і щоб сирітка завжди була чемна та найшвидша !!!
Міша,вітаю,бажаю побільше об"єму,крутного моменту,клапанів мінімум 12(ВРШ),ну і коштів побільше на то все))))