Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Вітаю . Бажаю щастя і міцного здоров'я тобі і твоїй дружині Оксані !
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані ВІ-ТА-Ю!!!!!!! Решту скажу усно п.м. Я би привітав інакше, але маю старий номер, лиш
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані мої вітання молодому подружжю!!!! Вічного щастя любові і злагоди!!! всьо вам найкращого!!!!! ГІРКО
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані ОГО!!!! Міцного шлюбу, кохання та чемних дітей! Якщо виставиш зараз, приїдемо клубним ескортом на ваше платинове весілля !
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Приєднуюсь до привітань. Неземного вам щастя, міцного здоровя, сімейної злагоди, і, як то кажуть: "ні цв`яха, ні жезла" вам на вашій життєвій дорозі. ГІРКО!!!
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Як кадуть москалі: "Совєт вам да любофь!" ПС, шкода шо Кіндер того всього не побачить, він в інтернет тепер не виходить Безробітний , та й медовий місяць ...
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Приєднуюсь до вітань. Направду радий за тебе, Кіндере. Удачі злагоди й любові!
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Вітаю нову сім*ю! Розуміння Вам, терпіння, і бережіть почуття!!! пи.си. незабувайте про складну демографічну ситуацію в Україні
Відповідь: Вітання Кіндеру і Оксані Прийми найщиріші вітання, щастя вам і здоровя, любові і розуміння!!!