Цілий день переглядаю форум і вирішив написати! Серед нас, в мому числі, напевно є ще такі "старики" які служили в Совітській Армії. Вітаю всіх служивих з Святом!!! Здоров'я ВАМ, добробуту, злагоди в сім'ях і сповнення всіх Ваших мрій!!! Нехай Наші Фольцики ще довго будуть Нам служити і радувати своєю надійністю!З Днем Захисника Вітчизни!!!
а зараз це день захисників вітчизни!!! і не важно - Радянської вітчизни чи не радянської... З СВЯТОМ!!!
Бог милувв служити. Два тижні воєнки мені було достатньо Вітаю всіх, кому в кайф пішла служба в лавах радянської армії, хоч і складно уявити що в цьому класного.
Стволы. Ракетный дивизион. Хотя мы таскали на парадке жуков. Т.к. были прикомандированы к ракетному дивизиону, но были КИП -овцами по системам наведения.
для тих,хто не служив,таке уявити не реально! то тільки половина "обкатки" запаха!потім,після присяги,починається служба справжнього "духа"!Але як би там не було і що б не говорили за армію в цілому,особисто в мене враження -якнайкращі!!!так шо...вип"єм за тих,хто в чоботах,а хто в кросівках - сам нап"ється!