Велике вітання нашому модератору Trevely! Воно 2-березня вилізло з капусти! Щастя, здоровля і нехай його мрії здійсняться! І щоб його розпредвал крутився все більше і більше!
Відповідь: Вітання! І від мене теж. Хай на дорозі не зустрічається ям(які вже мене задовбали). Нехай усе в Тебе складеться якнайкраще, нехай усі твої мрії збуваються (тільки не мрій про те як поркурити чи побухати;-) ). Ну але в першу чергу міцного тобі здоровя ну і пассата б6 в придачу... P.S. О, то Ти попав. Сьогодні виставляеш нам сочок:mrgreen:
Відповідь: Вітання! У цей святковий світлий день, Коли настав Ваш ювілей, Ми щиро Вас вітаємо, Добра і щастя Вам бажаємо. Хай обминають Вас тривоги, Хай Бог дасть щастя на путі, Хай світла, радісна дорога Щасливо стелиться в житті ! Тож не старійте і не знайте В житті ні смутку, ані бід, У серці молодість плекайте, Живіть до ста щасливих літ! Бажаємо світлої радості й сили, Ласкавої долі, добра і тепла, Щоб ласку Вам слало небесне світило, Здоров’ям наповнила рідна земля! Travel!!! Всього найкращого і щоб гольф 2 перетворився в гольф 5 GTI:-D І ще я побачив в першому пості що ти вже модератор отже ще раз вітаю
Відповідь: Вітання! :mrgreen: :mrgreen: :twisted: Хіба Тревелу ще доплатять за таку заміну. Ібо його гольф досконалий.
Відповідь: Вітання! ага значить ти нехочеш! ну як хоч ато я найшов гроші і от подумав зробити тобі подарок зо 30 кусків ну але якшо так ну то добре комусь іншому подарую
Відповідь: Вітання! Запрошую сьогодні всіх на зїзд, буду пригощати Тортиком, оскільки пющих в нас нема, але як що будуть то і вони обділенні не лишуться!
Відповідь: Вітання! Вітаю тебе Вєталь, ти в нас найлучший! Як би не ти, нам було б скучно, ми б не знали так багато про салат з олів*є... Я не буду тобі бажати щось з автомобільної рубрики, я тобі побажаю хорошої тёщі, нарешті вже ся вженити, настругати діточок, спочатку одну а потім ще декілька. якщо буде важко, клич, ми клубом допоможемо в тому процесі :mrgreen: . на з*їзд обов*язково візьми маковий торт, кажуть мак вставляє :mrgreen: Старий, здоров*я тобі і перестань жрати салат олів*є, він тебе псує! ... ще раз здоров*я :!:
Відповідь: Вітання! Вєталь... Ги.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Вітання! Чувак! Квітів Тобі! Сонця Тобі! Трави Тобі! Фольксвагенів тобі! Бабла тобі! Дівчат Тобі! Здоров'я Тобі!
Відповідь: Вітання! Краще пізно ніж ніколи Вітаю!!!!! Здоров"Я, щастя, щоб в тебе все було і нічого тобі за це не було!!!!!!
Відповідь: Вітання! пройшов рік, в наш камрад Остап каторий Тревел став на рік старший,давайте ПРИВІТАЄМО ЙОГО!!! Вітаю, браза! бажаю тобі надійного залізного коня, який не підведе, великої любові і гарячої пристрасті з Вікусьою, здоров*я богатирського і камрадів надійних!