Надумав повернутись до стокового KR, тому вивчаю попит на двигун який стоъть на авто зара 9А. Стан не дуже: гремлять паси, стукають гідріки, трохи їсть масло. Розхід бензу Київ - 13л, трасса 8.5-9л. В комплекті: блок, голова, вприск, коллектора, генератор,помпа. Здається все. Що можете запропонувати по грошах? ЗІ Двигун в Києві,стоїть на машині.
Компресію не міряв але тяговитий, що таке ЦПГ? Хтів би за нього долларів 300 або помінявся би на KR в хорошому стані, але з Вашою доставкоб до Києва Поміряв компресію 1. 10,5 2. 12,5 3. 10,8 4. 11 Розхід бензу обумовлений тим що перша форсунка працюї як їй заманеться, дозатор в нормі, так як інші свічки чистячком. Ремонтний розмір ЦПГ мабуть перший, так як попередній власник казав що робив капіталку, а може і заводський розмір, точно не скажу. Невже 300 уо дорого для легендарного двигуна? Ще виявилось, що голова у мене від 9А. ИТо коллекор впускний вприск і навісне від КР. Отаке.
Не секрет. 1 По техпаспорту машина 1.8(хоча єдине по чому визначити чи це 9А чи КР - це номер діигуна, який зіржавів) 2 Думав що в 1.8 КР розхід менший(виявилдось насправді не так). 3 Мій 9А необхідно доводити до розуму, а я думав тупо перекинути КР і не заморочуватись ремонтом. Такі справи
коротше - все зводиться до того що двигун склеїв ласти (або скоро склеїть). тільки компенсатори на цей двигун 200 у.е. обійдуться
А ти його бачив? Слухав? По кавовій гущі визначив? Зовсчм не так. Так гідріки підстукують і я про це писав, підїдає масло, трохи гремить пас, компресію я написав. Двигун не димить, тулить впоряді.
Ельбер, предположил по первому посту. Пол, там 16кл голова, тоит компенсаторов в два раза больше чем у большенства из нас хотя если с навесным то цена приятная
А ціну на двигун зі справними гідріками, який не їсть масла і з компресією по 12 в кожному циліндрі без навісного знаєш? Здається вона не 300 баксів і навіть не 500, а почнеться десь з 600та і вище. А я ще крім блока даю коллектора, вприск, генератор.
2000 грн КР, але де скажу тільки якщо не буду брати . тільки за компенсатори там незнаю, а так все гут