Доброго дня Всім. Мене звуть Олег. Виникла в мене проблема з вихлопною системою, і я вирішив її замінити ((( Але склалось так ,що в мене Golf III GTI 2.0 v16 двигун ABF. Виявилось що вихлоп до нього дууууже дорогий(( заспівали мені ціну від 2000 і вище (босал). Можливо хтось знає де можна купити б.у або людей які можуть виготовити аналог, звісно ж за менші гроші. Буду радий будь-якій інформації.
Завтра їду варити вихлоп на свою Джетту(у мене такий самий мотор).Купив тільки один баняк(той квадратний),2м труби 55-тки,стронгер,ну і буду залишати свій прямоточний задній баняк Ulter.Завтра побачу шо з того вийде.
А який сенс міняти всьо? Краще поміняти те що треба... Що саме в тебе там не грає? Маю колєгу, шо возить запчастини, як скажеш шо треба, то скажу приблизну ціну... Наприклад середній та задній баняки на твого тазіка десь 150-160 еуро... (Босал) Штани думаю тобі не треба... В тебе там каталізатор?
В тому то і проблема, резонатор і глушник не його , неможливо відрегулювати ((( Хочу міняти тільки глушник резонатор і трубу. Каталізатора немає))) 150-160 євро, це за два разом, чи за кожен окремо?? На рахунок глушника від В4 , я дізняюсь чи підійде.
Біда в тім, що народ хоче наварити на глушнику і резонаторові 100% Через це і такі ціни кажуть 2400 глушак і резонатор. Ще поїду в одне місце, то напишу як і що))
По великому рахунку не так вже і дорого, в екзісті ше дорожче 233-489 глушак і 233-483 резонатор, це номера по босалу. Глянь!
Саме так)) Думаю що це не дорого, тим більше ,якщо взяти до уваги ціни, які мені говорили раніше))) А труба, також босал, 25 грн метер. Через тиждень все приїде.
Багато залежить також від стану резонатора, звичайно якшо класний то пощастило. Треба дивитись. Ще цікавить думка про випускний колектор 4-2-1 ?
Ось ссилочка http://www.rudes.com.ua на компанію, що професійно займається вихлопними системами, і ціни "божескі", я вже деякі речі в них замовляв і лишився задоволенний.