Вихлопні патрубки червоні

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mina JR, 10 лис 2010.

1. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    доброго всім вечора, хочу проконсольтуватись у вас на рахунок такої справи . В мене почав підтроювати двигун а сьогодні навіть звучав як на 2 циліндрах. я був з другом він каже що щось в машині смердить я зупинився відкрили капот а патрубки червоні ойсть можливо що вихлопна забита і тому в циліндрі замокає свічка і вона не їде нормально. бо я вже хотів міняти дроти и якщо це непоможе то думати на хахунок катушки. чи може бути біда в каталізаторі?

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я думаю шо забитий каталызатор...

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Неспіша і ще раз розкажи шо хотів взнати...
    Ти про які патрубки - охолодж рідини?
    А взагалі тобі краще зразу до спеціалістів....

4. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    та сьогодні їздив по тих відділах щоб свої штрафи поплатити и коли вже вертався двигун почав погано працювати і пропала тяга, через хвилин 15 я відчув що в салоні ваняє пластмасою чи чимось таким я зупинився. Відкив капот і зняв верхнюж кришку з двигуна ту пластмасову з верху все нормально але з під капоту йшов жар . Обдивившись я замітив що віхлопні патрубки які прикручині до двигуна такі червоні як тен електроплитки і від них такий щар йщов що можна будо шашлик жарити "потумав про себе що доюре що не загорилась бібіка" . постояв хвилин 15 закрив капот і поїхав додому, от завтра їду на сервіс хай вирізають той фільтр. ось все так як є.
    я думаю що в мене через це двигун пидтроював деколи а не через проводку від катушкі розпреділення по свічкам.:morning1:

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    А-а-а тепер второпав, це випускний колектор, патрубки дещо іншу функцію виконують.
    Бігом на сервіс!

6. kym

kym Аксакал

a 100
    Тут не в каталізаторі справа.... в тебе бензин горить у вихлопі.... тут справа в запалюванні або в ГБЦ... можливо клапана прогоріли... може бути що ремінь перескочив.... Якщо б був забитий кат то навпаки вихлопні гази дусили би двигун... а в тебе збитий такт газорозподілення... бензин запалюється при відкритих випускних клапанах і валить в колектор.

7. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    тойсть я зрозумів так що католізатор можна не вирізати і як варіантом він бути не може ?
    при всій ситуації мені поза вчора поміняли в коробці автомат масло фільтр і ше там прокладку і сальнікі якісь ну я не до того веду я говорю за те що холості оберти мають бути приблизно 900 а вони падали до 650-700 и машина не глохла ну тяги не було і її труханило "лехорадка" що це може означати клапана мінялись буквально два тижня назад я постив. :ireful::russian_ru::russian_ru::russian_ru:як вона мене мордує а я всеодно її люблю!
    вона то троить то двоить то напевно всетаки щось в проводці(

8. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    а і ще одне коли оберти падали до 700 дезь так я давив акселиратот то був чути звук клапанів не сильний але він був

9. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    я зелений не розумію визначення слова ГБЦ

10. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    головка блока циліндрів

11. kym

kym Аксакал

a 100
    ГБЦ - головка блока циліндрів.
    в тебе або дуже раннє запалення або щось не в порядку з клапанами..... я б в такому вигляді не рекомендував би їздити колектор від перегріву чи попадання на нього води може тріснути клапани і сама ГБЦ поже перегоріти.
    Якщо машина після ремонту то щось не так зробили...назад до них нехай доводять до ума.доробляють...
    проводка тут може і не винувата

Останнє редагування: 10 лис 2010
  12. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    тойсть можливо що прийдеться просто налаштувати запалення і все ?

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    краще не "гадай" як на кавовій гущі, а їдь терміново до майстрів

14. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    завтра з ранку їду

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Теоретично так. Практично - є якась причина чому запалення збилось, може і клапан прогорів

16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо робився двигун(клапана) то однозначно знімали ремінь, можливо недотягнули чи неправильно виставили, тому і догорає пальне в колекторі бо змінилися фази газорозподілу, дивись в першу чергу реміь ГРМ, а після можнаі запалювання покрутити.

17. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    дякую за пораду ость якраз їду на севіс буду дивитись

18. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    я завіз сьогодні машіну на сервіс запропонував ваши варіанти до розгляду взасник сервісу сказав йди відпочивай він бачив який яч нервовий сам загнав машину в бокс (

19. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    В знайомого таке було на пасаті 1,8Т ледве доїхав на сервіс, підняли, а там не тільки штани червоні, а весь каталізатор також. Поміняли кат., ще вибило свічку в якомусь циліндрі, замінили і все.

20. mina JR

mina JR Початківець

VW Golf IV 1.6 8v
    о друже твої слова тай до Бога )

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)