Ось, знайшов сайт цій темі присвячений і серед них є ось така: Все не передивився. Може буде у когось час та надхнення? Сайт ось: http://www.toya.net.pl/~atmoroma/turbo/index.php
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Аж згадав запах тих жуйок. Вітер з дитинства.. Як ми колись їх купували блоками, тижнями збираючи гроші... А ще мінялися фантіками... Scirocco GTI, респект!
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. ну то ж ртеба! цей сайт мені шераз доводить що в неті можна знайти абсолютно всьо.
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. сьогодні залізу перегляну свою колекцію, маю мати таку. :mrgreen:
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Даю 10 літрів за фантік №61 . А ще в додаток всі свої. Якщо збереглися
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Я знаю, у кого він є. Але навряд чи віддасть! ;-) ЗІ Підсказка. 61 номер є у Крилова.
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Айййййй мля, ностальжиииииииииии.... Scirocco GTi ріспектуха Памятаю особливо рідкісними вважалися мотоцикли, дуже радів, коли в жуйці попадався саме мотоцик. Можна було виміняти на декілька машин
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Того гольфа я точно памятаю... Мабуть відтоді , із 5 класу я закохався у VW Я ще той гольф перемальовував навіть в зошит на уроках
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Оце ракета .... мотор 1.8 на 600 кінських сил... це ж треба... Не даремно на ній пише MARTINI
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Були часи, коли жучок був тільки прототипом А тут жука чогось Дюною обізвали якоюсь
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. і я таке збирав тіки не памятаю куда їх дів. да дійсно ностальгія..... це помоєму одні з перших жувачок я тоді був в 1 класі як вони продавалися.
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. Я, теж, пам'ятаю, в Франику в перший клас ходив, то ше були НОСТАЛЬГІЯ
Відповідь: Вкладиші до жуїок "Тurbo" ностальгія. На фантіку з г2 написано фольтсваген а на кабріолеті написано, що в нього 14-літровий мотор . То вже новіші фантіки. Вони якісь стрьомні. Видно турки оптимізували виробництво і найняли дешевшого турка-дизайнера. Турка в розумінні турка а не національної причетності. А от старші вони кращі. Як і багато машин