Слава Україні! Підскажіть будьласка, як і саме головне чим вклеїти скло! Дуже цікавить відповідь і порада тих людей, які в цьому дійсно розбираються! Дякую!
Смерть ворогам! якщо чесно, то сам б в таке не ліз. довір діло професіоналам.не набагато дорожче вийде. а якщо накосячиш, то вийде суттєво дорожче
Відповідають на Слава нації! А на "Слава Україні!" відповідають "Героям Слава!" По темі, то приєднуюся, що краще зі склом самому не бавитися. ЗАкінчується тим що тече потім... А тут зима на носі. Не так дорого коштує заміна скла щоб на цьому зекономити.
+1 з власного досвіду: попередній власник моєї попередньої Тойоти сам по-партизанськи клеїв лобовуху. То я потім мало тазік не підставляла в районі дзеркала заднього виду. До того ж, якщо не мати спеціальних тримачів, якими береться скло, щоби поставити його на місце тютілька-в-тютільку (ото зворот!), то фіг Ти його рівно приліпиш! А нерівно приліплене шкло чрєвато (нє, ліпше животато!) пуслєдствіями. Курче! На пів дня поїхала до Львова! І вже з мовою такі косяки! І ще одна порада (бо не знати, чи Тобі це скажуть ті, хто буде вклеювати шкло). Як вже Тобі його поставлять, то ліпше взагалі в них на стоянці залишити до завтра (щонайменше). А як ні, то їхати дорогою страшно обережно і найголовніше - запаркувати на рівній дорозі - не дай, Боже, якогось бордюра, ямки, схилу, підйому... Одним словом, майже під васервагу. Тільки одна ніч! Але довговічність шкла і щільність його встановлення, повір, того вартує!
усім дякую друзі! Машинка після вклейки, ще неділю буде просто стояти, так що.... А взагалі ви праві, покличу спеца, хай клеїть
Давно чекав такої нагоди? Рада, що допомогла відпружитися ))) А "не" зі словами пишеться разом, якщо "не" є частиною кореня, якщо слово без "не" не вживається і якщо слово з "не" можна замінити синонімом без "не" (нерівно - криво, невесело - сумно). Сумно, що я нині у Львові натрапляла на таких ненаших людей ))) ПиСи. Найважливіше, що автор теми зрозумів, чим ми хотіли з ним поділитися, і прислухався до думки Клюбу )))