Включення габаритів ручкою повороту. Потрібна порада!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Yur, 15 лис 2009.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Давно хотів створити тему про включення габаритів ручкою поворотів, але тільки що аж рішився. Отже на всіх гольфах і не тільки, в темну пору доби можна включити габарит тільки правий чи лівий включивши відповідний поворот. А в мене ручкою поворотів незалежно куди включити, включаються усі чотири лампочки. Як таке зробити щоб включалася лише одна сторона, так як має бути?

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    можливо в тебе сигналка підключена до габаритів? так,що спарені габарити між собою??

• Подобається Подобається x 1
  3. Yur

Yur Місцевий

Так і є, то ше попередній власник таке накулібінив :wacko1:!!! то що просто перекинути на повороти і все?

4. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    думаю причина саме в тому! ІМХО

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    На мому Г2 габарити теж вмикалися разом... Таке ж бачив на декількох інших машинах (Г2). В мене сигналка була на поворотах.
    Не впевнений але думаю що буває і так.

6. Yur

Yur Місцевий

Мда, Sasa, ти мене порадував, а я то вже собі спокійно надумав перекинути сигналку і забутись..

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    може і не сигналка. Бо якби так - то і праві повороти горіли при включені лівих. і навпаки. пробуй

8. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    можливо від сигналки на габарити/повороти провода без діодів?

9. Yur

Yur Місцевий

без діодів..

10. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Ні!!! проводка зроблена таким чином що при включенні запалювання перемикаються контакти поворотів і на перемикачі запитані провода поворотів, а при вимкненому запалюванні навпаки(коли вмикаєш поворот габарити ж не мигають?)
    Що до можливої причини неполадки то 99,9% що це саме сигналка(перекинувши на повороти будеш створювати тему "Включення поворотів"), а тепер ближче до рішення будь яка сигналка підключається до поворотів чи габаритів через діод він пропускає струм в одному напрямку, тобто в нас з сигналки виходить провід який необхідно підключити до "лампочки" при підключенні до габаритів можна підключати на пряму, а от на повороти тільки через діоди.
    Перевір чи є в тебе діоди якщо ні заїдь на радіоринок, купи пару 10А, постав в місці підєднання сигналки до габаритів і твої проблеми будуть вирішені(принаймі ціна питання в межах 5 грн).

Доки написав з"явилося ще 2 дописи! Вибач що повторюю написане вище!

11. Yur

Yur Місцевий

Так в мене ідуть на габарити без діодів, думаю вірна твоя думка, так і попробую зробити. Але всерівно планую прекинути на повороти сигналку. Дякую

12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо в тебе кнопка аварійки на торпеді(а не на підрульовому перемикачі як в мене) то найлегше підключити саме туди(я так робив на старій проводці), якщо не помиляюся то верхні два проводи на колодці то є повороти!

13. Yur

Yur Місцевий

так на торпеді, але я перкину мабуть на самому вході на лампочки перд цоколем.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)