Вода в салоні

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Volodumur, 12 чер 2008.

1. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Друзі підкажіть будь-ласка хто може знає,в ногах у переднього пасажира після хорошоі зливи утворюється калюжа?Пластмасовий захист цілий,сіточка,що під ним надійно посаджена на герметик,ніяких дірок(крім дірки зтьоку води)чи корозії немає.Я вже не знаю де шукати!!!

2. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Відповідь: Вода в салоні

Привіт
    Вода в салоні після дощику - наслідок негерметичності прилягання скла до ущільнювача , або ущільнювача до кузова.
    Пісочку набилось під ущільнювач .

• Подобається Подобається x 1
  3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Ще 1 варіант - тріщини в герметику/резинках якими заглушені отвори для проводки і тросів для праворульних машин
    2 - прочисти тросом водосток
    3 - Береш відро води і лиєш
    Треба однозначно воду відрами лити, інакше не знайдеш.
    Крім того зверни увагу на те що вода минає пластмасовий захист коли стікає по лобовусі, і далі тече саме під пластик.
    Спочатку треба оприділитись як вона попадає в салон - коли стікає по лобовусі чи коли попадає через решітку капота. Думаю 1-й варіант. Якщо так то знімаєш пластик і лиєш відро на лобовуху, далі біжиш в салон і дивишся чи під салонним вентилятором не намокло. Якщо намокло то з ліхтариком дивишся внутрь вентилятора через сіточку чи нема слідів води.
    Вобшем дерзай. Десь у ВВ клубі києва чувак для 4-го гольфа з майстром цілий тиждень шукав (лив і замазував) чуть мозгами не тронувся, починав зі стакана води. Нажаль ссилки не найшов.
    Ссилка по темі нумеро уно
    Ссилка по темі нумеро дуо

• Подобається Подобається x 2
  4. Volodumur

Volodumur Місцевий

Як правильно це усунути?Треба знімати лобове шкло?

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Доречі, А може поміняти якщо воно вже все посічене?
    Пробуй спочатку води полити

6. Volodumur

Volodumur Місцевий

Ці резинки я також дивився,одну докупив,бо не було,посажу ще її на герметик...

Додано через 9 хвилин
    Воно ще й тріснуте!

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

таке буває ще через подертий або деформований ущільнювач дверей

8. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
  9. Volodumur

Volodumur Місцевий

Дякую за стільки корисних порад,коли знайду причину,обов"язко напишу.

10. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

У травела було неприклеяне скло і протікав люк.

11. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

У мене також таке було. Виявилось протікало стікло звурху в кутку і по стойці стікало в низ. Замінив скло все добре.

12. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

вода в салоні то ше квіти. От в мене сьогодні на задній полік вилилось літр персикового соку, ото запара, ні випити ні вилити впитався кудась під обшивку, і тепер маю чим зайнятись в суботу...

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Було таке, малий розлив. За тиждень сік висох (білі плями знялися пилососом) і потім в салоні залишився слабенький присмак сухофрукту, признаюся, він мені навіть подобався :) От тільки тепер точно не скажу, що за сік був :)

14. goro

goro Початківець

VW Golf II 1.8k 1991

Була і в мене така фігня. Мучився 2 роки. Що тільки не робив - торпеду знімав, шукав дірки, двері розбирав - нічого не допомогло. Якось прийшов час поміняти лобове скло. Коли зняли - побачив, що в районі керма прогнила і розбухла рамка під ущільнювачем (буквально 2 см). Все акуратненько зачистили, обробили, скло поставили на добрий герметик. Тепер ніяких проблем, навіть після львівського урагану.
    До речі, якщо старий ущільнювач ще живий, краще його залишити, ніж ставити нове фуфло. Я так і зробив.

• Подобається Подобається x 2
  15. Volodumur

Volodumur Місцевий

Зробив я герметизацію лобового скла(цим займаються багато фірм у Львові),ця послуга коштує 150 грн.Знав би що це так легко,не тратив би такі гроші.Наразі все сухо.

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А мене цікавить як ту воду потім висушити. В мене в сильну бурю десь 2 місяці назад через погані дверні ущільнювачі налило воду. І тепер під резиновим ковриком цілий час мокро аж чавкає. Який найзручніший спосіб висушити це?

17. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Пилесосом,а потім феном(тільки коврики треба задерти):mocking::yes:

18. Volodumur

Volodumur Місцевий

Якшо дуже мокро,то бажано зняти передню частину ковроліну,а тоді сушити феном.Роботи на декілька годин з перекурами.

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Підніму тему, бо вже сам замахався шукати. В сильний дощ протікає вода, якщо машина не стоїть рівно, з під дверей водія (див. фото). А ще звідкись береться вода зліва під ногами заднього пасажира. Там взагалі підтьоків ніяких не видно ні по порогу, ні по бокам коврового покриття, а десь якби зсередини починається. Сидів спеціально у сильний дощ і не побачив нічого що би в очі кидалося. Хто стикався що можете порадити в обидвох випадках?

20. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    в мене таке ж було,думаю ущільнювачі дверей 99% , навіть купив собі свіжі думав міняти,оскільки продав машину,то вони мені явно не потрібні,тому продаю!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)