Друзі підкажіть будь-ласка хто може знає,в ногах у переднього пасажира після хорошоі зливи утворюється калюжа?Пластмасовий захист цілий,сіточка,що під ним надійно посаджена на герметик,ніяких дірок(крім дірки зтьоку води)чи корозії немає.Я вже не знаю де шукати!!!
Відповідь: Вода в салоні Привіт Вода в салоні після дощику - наслідок негерметичності прилягання скла до ущільнювача , або ущільнювача до кузова. Пісочку набилось під ущільнювач .
Відповідь: Вода в салоні Ще 1 варіант - тріщини в герметику/резинках якими заглушені отвори для проводки і тросів для праворульних машин 2 - прочисти тросом водосток 3 - Береш відро води і лиєш Треба однозначно воду відрами лити, інакше не знайдеш. Крім того зверни увагу на те що вода минає пластмасовий захист коли стікає по лобовусі, і далі тече саме під пластик. Спочатку треба оприділитись як вона попадає в салон - коли стікає по лобовусі чи коли попадає через решітку капота. Думаю 1-й варіант. Якщо так то знімаєш пластик і лиєш відро на лобовуху, далі біжиш в салон і дивишся чи під салонним вентилятором не намокло. Якщо намокло то з ліхтариком дивишся внутрь вентилятора через сіточку чи нема слідів води. Вобшем дерзай. Десь у ВВ клубі києва чувак для 4-го гольфа з майстром цілий тиждень шукав (лив і замазував) чуть мозгами не тронувся, починав зі стакана води. Нажаль ссилки не найшов. Ссилка по темі нумеро уно Ссилка по темі нумеро дуо
Відповідь: Вода в салоні Доречі, А може поміняти якщо воно вже все посічене? Пробуй спочатку води полити
Відповідь: Вода в салоні Ці резинки я також дивився,одну докупив,бо не було,посажу ще її на герметик... Додано через 9 хвилин Воно ще й тріснуте!
Відповідь: Вода в салоні попробуй тут почитай може чимось допоможе, http://forum.seat-club.net/viewtopic.php?f=62&t=335&p=2380&hilit=вода в салон#p2380
Відповідь: Вода в салоні У мене також таке було. Виявилось протікало стікло звурху в кутку і по стойці стікало в низ. Замінив скло все добре.
Відповідь: Вода в салоні вода в салоні то ше квіти. От в мене сьогодні на задній полік вилилось літр персикового соку, ото запара, ні випити ні вилити впитався кудась під обшивку, і тепер маю чим зайнятись в суботу...
Відповідь: Вода в салоні Було таке, малий розлив. За тиждень сік висох (білі плями знялися пилососом) і потім в салоні залишився слабенький присмак сухофрукту, признаюся, він мені навіть подобався От тільки тепер точно не скажу, що за сік був
Відповідь: Вода в салоні Була і в мене така фігня. Мучився 2 роки. Що тільки не робив - торпеду знімав, шукав дірки, двері розбирав - нічого не допомогло. Якось прийшов час поміняти лобове скло. Коли зняли - побачив, що в районі керма прогнила і розбухла рамка під ущільнювачем (буквально 2 см). Все акуратненько зачистили, обробили, скло поставили на добрий герметик. Тепер ніяких проблем, навіть після львівського урагану. До речі, якщо старий ущільнювач ще живий, краще його залишити, ніж ставити нове фуфло. Я так і зробив.
Зробив я герметизацію лобового скла(цим займаються багато фірм у Львові),ця послуга коштує 150 грн.Знав би що це так легко,не тратив би такі гроші.Наразі все сухо.
А мене цікавить як ту воду потім висушити. В мене в сильну бурю десь 2 місяці назад через погані дверні ущільнювачі налило воду. І тепер під резиновим ковриком цілий час мокро аж чавкає. Який найзручніший спосіб висушити це?
Якшо дуже мокро,то бажано зняти передню частину ковроліну,а тоді сушити феном.Роботи на декілька годин з перекурами.
Підніму тему, бо вже сам замахався шукати. В сильний дощ протікає вода, якщо машина не стоїть рівно, з під дверей водія (див. фото). А ще звідкись береться вода зліва під ногами заднього пасажира. Там взагалі підтьоків ніяких не видно ні по порогу, ні по бокам коврового покриття, а десь якби зсередини починається. Сидів спеціально у сильний дощ і не побачив нічого що би в очі кидалося. Хто стикався що можете порадити в обидвох випадках?
в мене таке ж було,думаю ущільнювачі дверей 99% , навіть купив собі свіжі думав міняти,оскільки продав машину,то вони мені явно не потрібні,тому продаю!