Доброго дня. Мені 17 років. Маю права, які ще недійсні. Я вписаний в техпаспорт. Як вести розмову з гайцем, якщо мене він зупинить, щоб для мене це мало мінімальні наслідки і затрати. Я зелений, як вести з ними діалоги. Буду вдячний за обширні відповіді.
Відповідь: Водіння з недійсними правами краше підрости наберись трошки терпіння, доростеш і тоді будеш їздити. Не дурні всежтаки ті хто той закон придумали.
Відповідь: Водіння з недійсними правами Опускаєш шкло і кажеш: "Атвалі мєнта паганая! Разєзділісь б..я, уже на дарогах не праталкнутца!"
Відповідь: Водіння з недійсними правами в мене співробітник без прав їздить вже більше місяця. Проносить щоразу ))
Відповідь: Водіння з недійсними правами в мене братєльнік гоцав так цілий рік і тіки шось 2 рази по 10 грн. заплатив. спершу показуй всі документи вони можуть і провтикати той напис, а як достануться то вже ліпи шо мол батька нема мама неїздить а дуже треба, бутьте такі добрі .......... і пробуй з 10 починати а там вже як вийде.
Відповідь: Водіння з недійсними правами Пол, для вас то дуже великий "+", що ви повідуєте правильність закону таким несвідомим як я, але задумайтесь чи чекали б ви в такій ситуації. Колись на курсах страшили шо вони взагалі недійсні права можуть забрати тому їх навіть їм не показувати. Брату вони проводили такі намагання?
Відповідь: Водіння з недійсними правами 2 Immoral я чекав, я навіть не сідав на передню сідушку поки не виповнидось мені 14, потім я чекав поки дозволять поїздити на їздовій площадці, потім я (здавав на права) потім купив машину, і знаю як то ксьо робиться, і не сьогодні я нероджений, я знаю скільки аварій покривають багатенькі батьки скоєних своїми діточками нетерплячими, такщо якщо хочеш їздити то краще почекай, бо поваги тобі то не додасть, а от клопотів може додатись в любому випадку, чи 10 грн чи 200.
Відповідь: Водіння з недійсними правами +1, підтримую, не треба робити дурниць, а то почнеш порушувати з маленького, а потім вже проблем неопасешся, моя порада, краще трошки зачикати і все буде. П.С. Не треба нікуди спішитись, життя і так коротке.
Відповідь: Водіння з недійсними правами Пол, прошу вас не приводити паралелі між такого роду нетерпінням:-D і мажоством синків. На передній сідушці я також почав їздити в 14. В 16 здав на права (відкатавши практику з інструктором,закінчивши автошколу відвідуючи в ній заняття). З того часу стабільно і адекватно їжджу в присутності тата. Недавно появилась можливість і мене вписали в техпаспорт. Я не розумію в чому проявляється ДУРНИЦЯ про яку ви кажете, в 18тий день народження ж невиростає моментально якись додатковий орган який сильно покращує мою водійську майстерність (тут можна подумати про дурість закону якшо отримувати права і здавати екзамен на водіняння можна до повного повноліття то потім з водійської точки зору нічо не поміняється в стилі їзди,звичайно шо до 18 я мабуть немаю повної цивільної чи кримінальної відповідальності,і тим це обгрунтовується,але погодьтесь шо є множина "недосконалих" законів). Керуючи сам пильність навпаки збільшиться оскільки вся відповідальність і витрати повністю на собі самому. Тому і питаю (бо припускаю що кожного з вас пинили, і ви можете дати пораду) як себе вести коли зупинять для перевірки документів, а не за перевищення чи того роду порушення. Керуючи Т.З. з недійсними праваму я розумію шо це порушення ПДР. Але вважаю шо це припущення є настікі ж упередженим як і в армії В армії я не був, але запевняю що цього роду розумозаключення мають там місце.
Відповідь: Водіння з недійсними правами ні не виростає, але встає і ти починаєш думати не так як люди. Ти ітак хочеш нікого слухати хочеш почути тільки те шо хтось тобі скаже Сідай синку і їдь, а ніхто не каже, ти пойми їхати то одне, а відповідати за вчинки то друге, їхати можна і пяному, але тоді ти не освідомлюєш всьої важкості відповідальності, так і в твому варіанті. ТОбі кажуть чорне, а ти кажеш біле. ти може хочеш шоб ми навчили тебе давати в лапу?:-D twisted:недождьошся Ваговоди самі чемні на дорозі:twisted То шо ти їздити рвешся до 18 років то просто маленька оплошність у вихованні. краще до дівок позачіпляйся.
Відповідь: Водіння з недійсними правами Респект вам Пол. Як виросту теж буду ваговодом і дуже чемним.
Відповідь: Водіння з недійсними правами Цілком підтримую Пола. Особисто мені буде значно спокійніше, якщо на дорогах буде якнайменше дітей за кермом
Відповідь: Водіння з недійсними правами Що я власне зараз і роблю, а то потім грошей не буде, часу... і тобі Immoral раджу. Звісно хочеться поїздити, але якихось пів року ніц не змінять!
Відповідь: Водіння з недійсними правами я думаю що зараз можна би було дозволити їздити і з 16 років самому.. при теперішніх технологіях і страховках хай катаються собі на здоровя.. якби мав малого взяв би йому якусь дешевеньку машинку + повна каска і цивілка і хай газує на всі чотири сторони, хоча як каже моя мама як буду мати дітей не так буду розшуждати
Відповідь: Водіння з недійсними правами Immoral неслухай їх нікого. Та тож можна ріхнутися коли є машина і права (ну чуть не дійсні то фігня). Хапай машину тьолку і гайда в двіж. Непросижуй свої молоді роки і непроїжай на маршрутці як шо є можливість гоцати на машін. За то тебе непосадять , даш пару рублів гайонам і гайда далі. Р.С. Я взагалі колись без прав їздив , правда тільки по селі, зато потім коли вже сів за руль було купа досвіду водіння.
Відповідь: Водіння з недійсними правами Цікава статистика... в Штатах дозволено керувати з 15-16 років... 15-16-річні підлітки більшість аварій здійснюють, коли поруч з ними в машині є інші підлітки... проблема в тому, щоб розділити зачіпання до дівчат, випендрьож і керування... жодне КАСКО не врятує твою совість, якщо (не дай Бог) наробиш комусь біди, особливо дітям.... деяким я б дозволив їздити і в 15, деяким заборонив би і в 40... моєму синові 10, я вже вчу його потрохи...по можливості... уявляю, як, коли йому буде 17, він хотітиме їздити....
Відповідь: Водіння з недійсними правами Про ті всі двіжухі з тьолками я давно в курсі. Мене цікаве тупо діалог типу "Сержант на тобі штраф 20 і я погнав далі". Шоб не залупився перевіряти шо в мене в аптечці є.
Відповідь: Водіння з недійсними правами вози з собою тьолок хай вони домовляються з даїшніками я недавно поїхав під "Кірпічь" мєнт зупинив хтів писати протокол.. я сказав шо їду на діско, він глянув шо в машині дві чікси сидить і відпустив.. сказав "Нехочу псувати вам настрій" і засміявся ))))
Відповідь: Водіння з недійсними правами Тут було багато розмов про те чи варто чи ні. Але якщо перечитати запитання, то питали про те як себе поводити в такій ситуації, і які наслідки можуть бути. Якщо в когось є ще якісь конкретні міркування, то будьте ласкаві. А для людей які так відстоювали "Правила дорожнього руху", задумайтесь чи ви самі ніколи їх не порушували. Дякую.