Водойми Львівщини де можна купатись?

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем memline, 6 чер 2011.

1. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Настала гаряча пора і хочеться десь з дітьми поїхати похлюпатись.Може хто знає де є більш-менш пристойні пляжі щоб віддихнути і покупатись.Їздили на Винниківське вчора,то там і народу уйма і вода грязненька.Єдине що добре,що піска багато і глибина поступова.

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    І в продовження теми: куди можна на шашлики поїхати, тобто лісок, щоб не ганяли там лісники чи єгері... Бажано не далко від Львова по Стрийській трасі. Там ліси якісь є, але чи то не якийсь заповідник? Може хто знає якийсь з"їзд з траси на гарне місце.
    А купатись казав колега десь біля Миколаєва є озоро (чи навіть озера), де є заїзд і навіть якась інфраструктура. Але я там не був. Біля Городка є озера, вроді навіть чисті. Але то все треба по карті дивитись як доїхати.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Озеро для мене тіки одне є, точніше кар"єр, "задорожнє" в народі, або "Байкал". Задорожнє бо там станція електрички "задорожня". Байкал - назва кар"єру.
    Вода чиста дуже, правда місцями глибина порядна є до 80 метрів, від берега 7-10м і всьо зразу глибина метрів 6-7, я там ниряю постійно)))
    Піску мало, на "пляжі" більше трави і камінців всяких, далі там тупо з трав вихід, газон можна сказати)))
    40км від Львова, за миколаївим поворот на право на "комарне", там по вказівникам)

А нарахунок шашликівто по стрийській трасі фіг де сядеш, а от на Бібрку то місця валом. В районі Старого села там повно з"їздів в ліси, де можна проїхати машиною і прямо біля машини гуляти))

• Подобається Подобається x 1
  4. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    Нарахунок шашлика то класна місцевість є "дубки" городоцька траса зїзд наліво на оброшино по трасі ще десь 5 км і зліва на різкому повороті заїзд, там болотце таке і кругом нього можна сісти заїхати вглиб лісу по прокладених дорогах.
    нарахунок купатися то хіба теж Задорожнє мені ще подобається по чистоті води Ясниський карєр але там пляжі недоглянуті і люди якісь свині все сміття залишають.. реально ближче ніж на Задорожнє але потрібно взяти пакети для сміття прибрати собі територію тоді класно відпочити, пісочок там під ногшами, ібо це піщаний карєр.
    ті озера біля Миколаєва то с.Тростянець - це як роздоріжжя біля Миколаєва біля заправки поворот 2 км по трасі і справа озера з волейбольним і футбольним полями.
    подобається Майдан (база біля Новояворівська)
    хороші бази є біля Судової вишні як поворот на Яворів але це 55 км. і я чув там вже платний заїзд.

5. petro_fm

petro_fm Active Member

Audi B4 2.0 ABT mono +Газ
    Був вчора на Задорожньому,все класно,але мяко кажучи людей там дуже багато :bad:
    минулого року їздили на річку Стрий, за м.Стрий кілька км, прямо на трасі зупинились - і до річки, тільки їхати туди далеко :sad: , зате класно і людей немає.

6. Шурик

Шурик Початківець

VW Jetta CL 1.3 1990 р.в.
    Клубна карта:
    000080
    теж їду на річку Стрий, нармальне місце, народу мало, їхати через Стрий, до кільця(заправка ОККО), на кольці повертаємо на ліво(там між деревами буде заїзд), там і кафешка є, альтанки, дитячий майданчик. Одним словом нормально)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)