Волговський сигнал

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем PatolkinJR, 20 кві 2008.

1. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Хлопці цікавить таке питання. Є бажання поставити волговський сигнал, першим зібрався ставити батько на Б4, вже навіть купив його. Там звук просто убойний. Навіть на ленд крузери його ставлять. Так вот питання, чи є релюшка ізначально на Б4 чи Г3? Тобто чи можна поставити цей сигнал по принципу старий зняв - новий поставив, чи треба ставити реле?

2. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100
    Відповідь: Волговський сигнал

Реле - однозначно!
    Я собі так ставив. Спочатку пробував без нього але сигнал ледь-ледь пікнув і баста. Потім поставив реле яке мені продавець втулив разом з сигналом і сталось чудо :-D. Карочє, підключаєш реле катушкою на місце старого сигналу, а новий кидаєш мінусом напряму на акум, а плюсом через виконавчий контакт реле на акум і буде тобі щастя. Але будь обережний, не оглуши якихось бабульок :mrgreen:

Додано через 13 хвилин
    Доречі тут на форумі прийнято тиснути кнопочку "+" якщо допис сподобався, або "-" якщо навпаки ;)

• Подобається Подобається x 5
  3. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

в мене стоять 2 якихось савєцких але вроді не волговських.. то недавно тьотка переходила на червоне я їй як засигналив то вона мені ше в зеркалі заднього виду показувала пальцем до голови :mrgreen:
    недавно шось вони відключились поїхав до електрика як тестив він чуть головою капота не погнув :mrgreen:
    як погорать буду ставити так як каже Борман :!:
    Волговський сигнал must have кожен драйвер

• Подобається Подобається x 3
  4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

да волговський сигнал модний
    но раз тут така тема то може вартує поставити від якогось зіла ...там просто торба..оглушити можна

5. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

від зіла ніфіга не гудить.. от від камаза!!!! доречі наскільки реально його поставити???

6. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Та ну хлопці! Від камаза це вже брєд.:shock:

• Подобається Подобається x 1
  7. talant

talant Початківець

VW Golf II TD 1.6 1988

згоден шо бред там 24Вольти

• Подобається Подобається x 2
  8. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8

Майстер порадив взяти сигнал FIAM, там реле не треба, а по словах звук нормальний.

9. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Постав компресор, ресивер і вперед, адже там сигнал працює від тиску повітря!

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ну і тема, кому шо. Кому уазік зробити з гольфа, кому сигнал від камаза...
    Від тепловоза дуділка рулить, компресор, 3 дудки і фперьод...і ше тепловозний буфер замість бампера переднього. А як мало буде-то ставити такі як на заводах сирени, шо при бомбьожках і учбових тривогах включають.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Цікаво наскільки це реально... Я би заморочився. Звичайно, не як основна пікалка а як додаткова. Пам'ятаю, колись в дитинстві, коли поїзд гудів на Підзамчі, я чув звук вдома на Личаківській. Кажуть, тепер їм заборонили голосно гудіти в містах. Думаю, сильнішої пікалки в наших умовах не знайдеш.

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

реально, тіки ставити придеться в багажнику, під капотом місця не вистачить. Але питання для чого?

13. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

я вже про це питав але руки ще не дійшли поставити :haha: тема була ось тут http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=641

14. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

дуже реально тільки в багажнику треба балон так на весь багажник і на 8 атмосфер компресор за сутку може накачає шоб раз загудіти.

15. 514rabbit

514rabbit Active Member

VW GTi 2010 2.0T + Honda Shadow 750cc '84
    • Подобається Подобається x 1
  16. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

нє, ну я мав на увазі щось компактніше :) А ставити для того, щоби всі дауни на дорозі з часом їздили з таким значком:

Якщо ми їх розрізнятимемо в потоці, тоді буде безпечніше їздити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)