Вольтметр

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Shpuganich, 19 вер 2011.

1. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Привіт всім де в нас можна придбати таку штуку ? [​IMG]

2. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    для чого тобі таке чудо??А щось схоже не підійде?

3. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

хочу поставити для контролю зарядки, він достатньо компактний і можна поставити на панельку.

4. evil1207

evil1207 Початківець

Audi A6C4 Avant
  5. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    На радіоринку 60 грн!

6. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А поставити?

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Хто поставить в моє авто таку або подібну штуку? Бажано, щоб це був Донецький :mocking: Тобто темі ап.

8. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    То в чому проблема?
    Береш мішок грошей, їдеш до нього, радіоринок там близенько далі нікуди...

9. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    абідел да)

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Пашіму абідел? Клієнта підігнав :D

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Донецьких мішками, а тим більше з грошима, не візьмеш, вони на таке не кидаються. Тут головне щоб людина була душевна (аз єзм) і щоб у них, то бішь донецьких, час був :)

Останнє редагування: 7 жов 2011
  12. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Та НАШ Артем распрєкраснейшой душі чєлавєк! І для нас, які б там він круізьори не ремонтував, зажди знайде час, аби гарно попросити ;)

13. Aleksandr16

Aleksandr16 Початківець

Jetta II 1987 г.в.GL 1.6 RF
    Я себе такой тоже установил,проблем никаких по установке нет,только пришлось саму схему отдалить от индикатора (проводками)иначе не влазит в кнопку[​IMG]

Останнє редагування: 18 лис 2011
  14. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    А разве МФА не показывает вольтаж?

15. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

не МФА, вольтаж не показує а шкода(((.

16. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    aleksandr16
    ой класна штука от тільки ніяк не пойму на,,,, тобто для чого тобі знати який там в тебе вольтаж. і чому б не поставити ше 4 окремі табла які б показували тиск в 4х колесах, а ще одне табло шоб тиск масла показувало а ще одне щоб тиск бензонасоса показувало і ще парочку табло різних щоб всяку херню нахрен не потрібну показувало. і в результаті буде як в літаку всьо світиься а пользи ноль.
    до чого я тут розійшовся.
    та до того що якщо навіть тупоголові німці незробили щоб в МФА не показувало вольтаж то значить неважно. вольтаж завжди стабільний а якщо зранку не заводиться на то е дві причини 1акумулятор нафіг 2магнітофон забув виключити або фари чи ше шось. е ще один варіант пропала зарядка значить гену до лепотрика.
    а щоб круглі сутки тобі якись там нафіг не потрібні заміри світили що в тебе там є акумулятор....
    одним словом то колгосп для 1234567891011моделей

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Для чого так багато букв? Почекай ще пару років і, якщо звісно, не продаш свою машину, то будеш думати абсолютно протилежні речі. А так то звісно, коли моїй машині було 12, і навіть 15 років, про які нах датчики масла чи вольтметри, чи щось подібне я тоді думав. І габарит правий залишався на цілу добу - як виходив, то випадково зачепив на включення, а діло було вдень, і нічого. І який тиск масла мені до голови тоді міг прийти. Ніколи в світі. На все свій час...

А німець явно не розраховував, що на його машинах будуть їздити по 3-4 житті. Інакше ціни на нові машини були би взагалі закосмічні. І я не забуваю додати тут ІМХО, хоч впевнений, що це не лише ІМ і не стілько вже й ХО, а правда життя.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)