В багажнику знайдено воздухани.. розміщені побоках і виходять в тому місці де кріпиться задній бампер. Власне питання навіщо вони, якщо вони закриваються резиновими пластинками? І взагалі яка їх роль? Шось не дуже схоже на то що через них потрапляє повітря в салон.
Відповідь: Воздухани в багажнику А може просто для зливу н.п. води з багажника, чи для його просушування чи вентиляції
Відповідь: Воздухани в багажнику Саме для вентиляції і просушуваня, але в мене через ті воздухани за зиму назбиралося води куча ... чи то конденсат чи то натекло незнаю, але вони потрібні правда вилив з крила 1,5 літра води (( курва, щоб через ті воздухани ще більше крила не почали гнити, порадьте...
Відповідь: Воздухани в багажнику Так, але через них проходить волога (хоча в мене ті шторки щільно пристають), або утворюється конденсат, може їх на зиму прикривати?
Відповідь: Воздухани в багажнику Дивно, у мене не проходить...... Взагалі деякі "умільці" неправильно їх ставлять... Шторки мають опускатися донизу (бачив я коли вони перевернуті - в них все так і ллється)... Все добре з ними. Зараз через одну із шторок виведен дріт до лампи підсвітки, ща за заднім бамперо висить. Отже одна із шторок повністю не закривається. Поки що все добре, зима покаже Якщо ж у тебе вони стоять правильно і все-одно скоплюється волога (ти певен, що саме через них? Може десь тріщина чи задній ліхтар не щільно прилягає....), то спробуй, звичайно, закрити їх чимось. Хоч би і скотчем....
Відповідь: Воздухани в багажнику Я не знаю де вони в пасатах, але в мене вони нище рівня багажника... волога не попадає. Тільки от хлопають на ямах.. довго не міг зрозуміти що це хлопає, наразі прикрив... буду міняти бампер розберусь чого вони там хлопають.
Відповідь: Воздухани в багажнику Я от тільки не можу знайти розумного пояснення для чого вони... вони ж закриті тими шторками постійно.. і відкриваються тільки з середини
Відповідь: Воздухани в багажнику 2 Словотворець: Та, вони нижче рівня багажника та сховані за бампером. До того ж прямого доступу до нах з багажника немає. Ну, вони ж не герметично закриті... Так, для вентиляцїї салону мені здається, щоб конденсат не скоплювався..... Адже при нормальних ущільнювачах салон є майже герметичним.... 2 MARTINI: Воздуховоди у нижній частині задніх крил, вони за бампером сховані...
Відповідь: Воздухани в багажнику Якщо вони відкриваються зсередини, то це для проточної вентиляції. Якщо їх закрити, то в салоні буде збиратися вода. Щоб в крилі не збиралася вода, треба дротиком пошукати отвори дренажні, через які та вода має виливатися, вони скоріше за все забилися. Так само і в порогах треба прочищати отвори.
Відповідь: Воздухани в багажнику Хороша підказка, справді може ліхтар, бо шторки правильно розташовані і еластично рукою можна нажати.
Відповідь: Воздухани в багажнику Йо-майо А я собі голову сушу: чого у мене під заднім правим поліком басейн зробився і рибки булькають. Напевне правий воздухан відкриті назовні. Але якось несистематично мокро (прошу не підколювати-ніхто не пісяє ззаді)
Відповідь: Воздухани в багажнику А мені вчора кіт заліз в машину (і відразу на заднє крісло вмостився) через вікно на стоянці поки я масло перевіряв в моторі. А потім я би собі ламав голову звідки в мене мокро в машині і смердить :mrgreen: Може у вас така сама проблема, знайдіть кота :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Воздухани в багажнику А хто знає чи є ті воздухани на пасаті Б3? Якщо є то як на них глянути і звідки. Підкажіть... Вроді би весь багажник облазив, нічого такого немає. Зовні під бампером важко глянути все ним прикрито, а знімати його зайвий раз нехочеться та й немає потреби.