Діло було так, сів завів, вижав щеплення вімкнув задню і БАмц десь там щось пецьнуло, і авто заглохло.Відразуш педать щеплення стала мертвою(( тобто впала в дно і нерухалась((( Відразу погрішив на трос щеплення промудохавшись 15хвилин зяняв його і побачив що він гарний і цілий.. Тепер думаю на саму педальку з коробки..вона наче рухається під пружиною..але і відповідно її можна максимально верх підняти до упора.. і вниз(( Питання як ви думаєте як я попав? Сьогодні буду розбирати.. тожє все розкажу.
Якщо 4ступка, збоку (зі сторони колеса) відкручуєш 2 болтика кришечки, там є такий собі вижимний підшипник, він міх провалитися. в 5ст зелену кришетку відкриваєш і лізеш до нього ж.
Мав таку саму проблему буквально минулого тижня. Трос нормальний, зняв коробку,рухаю ричаг зчеплуння - шток вилазе!!! :-/ Вижимний? - норма.Люди добрі підказали зняти так як пише Кришку правда знімати не став, а відкрутив повністю кришку 5ї разом із приводом зчеплення (коробка знята з машини). Знявши кришку,виявив що гачок зчеплення (№6 Clutch lever) тріснув,правда не зразу,а після того як витер масло!!! Добре що мав чим замінити (стару коробку в зборі).
Сєня ти був прав... щено розібрав.... і виявився цейже гачок..хайомутрясця.. лопнув(((( по умному так... VAG 02K 141 709 A Применяемость Рычаг выключения сцепления 11,54 €. На шротах немає((( кароч практично тільки оригінал... В наявності є на автоцентрі шкода в Києві..ціна 100грн.на вівторок...Буду тама брати.....