VR 6 2.8

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем андр, 29 січ 2008.

1. андр

андр Новачок

VW Golf II 1988 NZ 1.3
    :lol:Хочу купить двигун 2.8 и коробку и узнать как его установить на гольф 2. и вообще это возможно?!?Помогите брати!!!!!!!!!!! klo_oni@mail.ru:grin:

2. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Відповідь: VR 6 2.8

Кинь ту ідею... Я тим хварав колись... Простіше купити нову тачку.
    Дивись - припустим ти купив двіжок і коробку. Далі почнуть лізти всякі проблеми - міняти приборку, шукати інші подушки ,тянути проводку, колхозити з випуском, з полуосями а в кінці ше і забашляти ментам біля 100 за "переобладнання" на інший обєм двигнуа і т.д. і т.п.. Менінгіту - не розхлєбаєш.

Це можливо за умови - вот стоїть твій гольф і рядом стоїть донор з двігом 2.8. І толковий майстер. Тоді все ок.
    Але пригнати ВР6 з німців в менш більш норм стані - це приблизно 5-6 тищ у.о.

А взагалі то можливо, люди таке робили. Заглянь на http://www.volkswagen.msk.ru/

В мене тоже був NZ. Тачка зачот, нічо не треба міняти! Віриш - я сумую за часами коли залив бак і їздиш 800 км.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Погоджуся з Тополем, такі проекти більш реальні для Європи, де ти купив двигун з установкою, а через місяць на наступну зарплату поставив на нього бітурбо. Це цікаво. А от купити складний механізм, який не бачили і вже не побачать ніколи 98% майстрів-мотористів, і півжиття пропаритися над його налаштуванням, вкладаючи гроші в навчання майстрів - не бачу доцільним.

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

ех тюнери йопт!!!
    блін з такою філософією "Простіше купити нову тачку" вся суть і смак тюнінгу втрачається!!!
    звичайно тєма їздити на бесі з 2,8, але ше більша тєма рвати ту саму беху на гольфі від якого ніхто цього не очікує!!!

андр, такий проект можливий!!! але він реальний як друга машина, тому що будуватись буде не 1 день така ракєта, а їздити на чомусь треба..
    ще один нюанс в тому що той мотор затяжкий для другого гольфа (передок буде важким а зад легеньким)
    я би радив робити проект з мотором PG якшо зробити все правильно буде рвати VR6 навіть на другому гольфі..

5. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Ацтой, і ВР6 ацтой (ше й сцуко дорогий ацтой). З ВР6 взагалі ніякої керованості не буде, бо він тяжкий і буде повна жопа з розвєсовкой по осям (не знаю як по укр.). Рулить DOHC (КР, ПЛ, 9а, АБФ) з горбатими валами (Shrick), об*їде Вр6 і ПГ разом взяті.
    Вр6 2.9 (ААА) з коробкою, навісним і всіми прибамбасами потяне 2-2.5 к$, за 1.5 можна АБФ + коробку 2Y взяти, який в стоку об*їде Г2 з Вр6 на драгу, і в керованості набагато кращий буде.
    про чіпи, январі, корвети і дроселя нічо не буду казати, бо в нас нема людей, які то настроять, хіба в росію їхати.

6. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

:-D перевірим, перевірим. Тим більше гальфіна ше і легша на 200 кг. :-D

Додано через 5 хвилин
    Той проект можливий але невигідний.
    За 4500 він зара продає свою NZ і за 5500-6000 знаходить КР.
    Або і готову синхру з вр6, яку наприклад мені пропонували в Києві коли я страдав тими самим ідеями. (за 4500 наскіко памятаю!)

Питання - нафіга попадати в 3-5 тищ за "суть і смак тюнінгу" коли докладаючи тищу дві можна получити все готове і без мінінгіту? :?:

А на рахунок "від гольфв ніхто не очікує" ти помиляєшся. ГольфДваСцукоБистрий сама та драгова тачка яку сцать як вогню. (згадай як Марк опустив тайоту "з кулька")

7. Solaris

Solaris Аксакал

якось просто спитай в людей на вулиці хто кого натяне на квотері гольф чи якась нова машина.. тобі 70% скажуть шо нова машина..
    мені дружбан розказував шо як приїжає на пасаті з PG на СТО то майстри незнають шо з ним робити..
    блін.. та живий гольф з KR велика рідкість.. простіше взяти той самий NZ в якого вже є проводка і поставити сам мотор і тормоза.. тоді на запитання шо ти тут тюнив хоч буде шо сказати..
    я дуже поважаю хлопців з вортекса бо вони реально шось тюнять а взяти вже зібрану машину то трохи не то хоча і тоже нормальний варіант..

Додано через 51 секунду
    апишіть на форумі оголошення або скиньте в ПП інфу приїду подивлюсь!!!

8. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Люди з вулиці звісно є знавцями драгу... :-D
    А з афішуванням гольф вс корадо - плювати я хотів на то. Бризки завжди на двох летять. Помню як радісно плюнули і розтоптали мене після беха вс кора. То ми собі з Марком на зїзді якось спробуємо коли я встановлю нарешті ітон який буде тут 10 числа.

9. Solaris

Solaris Аксакал

а ну вибач але я на своїй не тільки на драг їжджу :)
    мені цікавіше розривати на світлофорах машини на яких не приїжають на драх (жигулі, ВАЗи, і пару BMW і VW) власне тоді ніхто незнає шо в тебе під капотом..

10. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Друзяко. Та я навпаки радісно вітаю і твоє бажання і бажання Афтара теми цюнінгу і доводок. Тілько ж завжди має бути і здорова опозиція і іронія, бо ж насправді ви знаєте "да, я підписуюсь на кучу мінінгіта і бабла та часу" - але вам про це приємно думати. Це добре. Не далі як півроку я також страдав по пеже або каеру або веершостому. Просто я сказав свій випадок - якщо б поставити мене в ту ж ситуцію зара - то я б не роздумуючи продав гольф і взяв інший з модним двігом. Або кораду.

11. Solaris

Solaris Аксакал

але визнай шо ти би прозрів якби тебе на світлофорі порвав другий гольф :)

12. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Ні, гордість за гальфінупорвунах сповнила б моє серце. Я сам мав гольфа. Я їх поважаю, бо то є звірі! :-D
    Гольф 2, карада і сірко- мої самі улюблені тачки. Досконаліше як на мене нема нічого. :mrgreen:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)