Тиждень-два назад ледь почув стук в рульовому механізмі, вчора вже стук було чути добряче. Коли майстер піджав рукою праву частину вала рейки-стук пропав. Висновок: розбита права втулка рейки. Рейка поки не потекла! Панове, тра вашої поради - що робити! Віддати на реставрацію, купити б/у чи купити реставровану. Купівля нової відпала зразу, нестягну по фінансах. Де і хто займається у Львові реставрацією рейок і скіко воно потягне в грошовому еквіваленті і часі. Підходить від Ауді А3, Шкода Октавія, Сеат Леон/Толедо. Таке знайшов: VW GOLF IV (1J1) 2.0 115 л.с. Наклонная задняя часть 07/1998 — 06/2005 п.с. Гольф IV, AEG, 2.0, 2000р.в., АКПП, америкос
Я реставрував свою з Гольфа2 в Нікеля (Святослав) все гарно зробив після того мій майстер з ним на пару відреставрували ще 5-7 рейок в тому числі і з г.п. я поїздив на рейці десь з пів року зауважень ніяких не було. Тому думаю варто спробувати 097 61 77 813. По часу зайняло, зранку віддав рейку після 17,00 забрав.
Роби в Нікеля, бо в нас тут на Заході тільки 1 завод, в якого є можливості реально реставрувати рейки
Не знаю про який завод тут говорять але я сам відреставрував свою рейку використовуючи обладнання ювелірного і по можливості фізикомеханічного (де проводять напилення, що найстійкіше до зношування)???
Пробачте що розізлив але просто з майстрами як на ринку, поки не взнаєш всю технологію сам доти не переконаєшся в правильності вибору а спробувати бо може повезе це просто викинуті гроші на вітер, час і нерви. В цьому переконався по роботі з майстрами, бо майже кожен робить не як книжка пише а як йому вигідно. От наприклад зараз знайомого пасат Б4 ремонтують вже другий раз за два дні- міняють щеплення казали майстер супер, користується попитом а помилка проста фередо перекинули другою стороною, або скільки сервісів по ремонту апаратури, а чи в кожного є стенд (то чи можна назвати це сервісом???) А бачили як запресовують салендблоки, після того як я побачив, просто зробив собі приспосіблення і міняю за 20 хв замість за 3 год і без надрізів що роблять для легшого запресовування супер спеціалісти :
Ми всі люд а не машини чи програми тому маємо право на ПОМИЛКУ, та якщо майстер визнає свою помилку і за власний рахунок її виправляє то значить до нього вартує їздити, всамого були ситуації коли забував затягнути болти на колесі на своєму авто це ж незначить що я шахрай чи нездара(надіюсь). Є багато сервісів які пропонують послуги клієнту а ле їх невиконують чи виконують з порушенням технологій (90% виходу із строя нової деталі це неправильне встановлення). В мене теж стоїть питання про реставрацію рейки (нестукає але є якісь "щелчкі") то на весь Харків незнайшов гарного сервісу (багато негативних відгуків) тому буду відправляти на Київ (по ціні реставрація рівна новій китайській рейці). Моя порада автору теми прислухатись до порад одноклубників і дати свій відгук про даний сервіс. Вибачаюсь за офф...!
ROS а який в тебе пробіг? В мене та сама ситуація, тільки застукала вже три місяці назад, на одометрі 160 тис., але думаю що тисяч 100 скручено