опис, ел. люк, г/підсилювач, 3-х дв. страхівка, 1,4мі, два аербеки,сигналка ходова відмінна, передні стійки міняв 2 тижні тому (масляні каяба). 1995 року, негнила, червоного кольору. по ходовій робити нічого непотрібно, що нетак у ній; 1. тріщина на лобовому (з боку пасажира). ціна 8000$ кого дійсно цікавить дзвоніть зустрінемся, поторгуємся, оглянемо авто. 8067 5055910 Михайло, авто перебуває у м. Львів, а у робочий час пн-пт 9,00-18,00 у Дублянах фото ....нище фото салону чомусь нехоче грузитись, но салон у хорошому стані
так незакрита дверка, 7900$ ціна стала нищою, народ стан авто дійсно добрий. потрібні гороші:-( Додано через 22 години 14 хвилин 7800. терміново тре гроші
Відповідь: все таки продам гольф 3 якшо до понеділка не продаш до скажу знайомому перекупщику мож його зацікавить
Відповідь: все таки продам гольф 3 чувак, ти дописом вище плакався , що тобі піпєц як гроші потрібні Базар, Ваш магазин, інтернет-базари - і буде тобі щастя
Відповідь: все таки продам гольф 3 оголошення є і у газеті (на 3 різні номери) і у інтернеті, а на базар неможу їхати бо робота у мене така що і в суботу ніяк неможу. а в неділю тре до церкви ходити я махав той базар.
Відповідь: все таки продам гольф 3 ну як тобі сказати якщо в мене є тека проблема то до церкви я йду на 18.00 майже в кожній церкві є служба на шосту, а базар починається з 8 ранку до першої другої. далі ти вільний такщо вперед. І удачної продажі.