ВСІМ! Деякі глобальні питання локального протистояння

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Nick Wolf, 31 жов 2011.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Давайте розглянемо ситуацію.

Виставив мужик П (Продавець) товар у своїй темі, скажімо тема №1, без ціни. В іншій темі, скажімо темі №2, пізніше на тиждень була зачеплена тема, що такий чи схожий товар купився б, але не за космічними цінами, мужиком К (той, що Купує). Мужик П відразу пише мужику К в тему 2, що буде те, що шукаєш. Через день пише ціну в приват. Мужик К бачить, що ціна недалека від космічної, пише відмову в той же приват. Тим більше пише, що немає часу саме зараз негайно перевірити чи працює і купити, нехай і за тою, недалекою від космічної, ціни. Мужик П пише, що немає чого чекати, що як не купить К, то вже черга стоїть і заберуть цей товар. І замість щоб торгуватися, якщо треба продати, або просто сказати ні то ні, мужик П починає писати через день на форум різне паблісіті. І себе попіарити, і іншим щоб кузя не показався. І що старався шукав, і що ціни дуже і дуже смішні, а мужик К такий поганець не хоче купляти.

Хоча цікаво, як шукав, коли ще тиждень перед тим виставляв цей товар у продаж? Тобто товар був вже до того. І ніхто не їздив і не шукав. Більше того, ніхто і не просив шукати, просто йшло обговорення, що може би і купилося, але не за космічними цінами, з можливістю спробувати, щоб все підійшло. Бо дістало мужика К, що продають лиш би продати, ще й ціни луплять вище космічних.

Мужик П після цього бере і ставить ціну космічну в тій же темі, де мужик К шукає. Потім за пару днів з'являється той же товар від мужика П в ще іншій темі, за практично приємною ціною. Щоб всім було ясно, майже в два рази дешевше від космічної ціни.

Мене цікавить думка кожного, як назвати те, що робить мужик П і як назвати те, що робить мужик К. Може я на старості років чогось не розумію? Хочу поради шановних одноклубників. Хто правий з тих П та К? Чи може обидва як два барани на вузькій лавці?

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    замість створювати конспіративні теми, К міг би особисто з П з"ясувати стосунки або в приваті, або по телефону, або на найближчому з"їзді, і не роздувати конфлікт.

Хоча К, звичайно, менше баран ніж П, бо П ще й троха неадекватно нєрвний і піднімає кіпіш на рівному місці. Але К міг би прикинутись шо він мудріший і не вестися на провокації

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Перша буква П сама підказує як його назвати :)

4. fedja

fedja Active Member

VW Passat Variant В5
    догадуюсь про кого тут написано!!!!!!мужик П мається фігньою.......а ціну він поставив дійсно космос!!!!! і 380гр. це забагато!!!!!!!!

5. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Хто ще які букви алфавіту знає? :D

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Маркетингова багатоходівка в дії )

7. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Класно написано, давайте не будем сваритись а на рахунок цін я вже не одноразово повторював ЩО НА КОЖЕН ТОВАР Є СВІЙ КУПЕЦЬ!
    А на рахунок мужика К то не тільки до нього відносилась претензія мужика П а і до тих хто писав в приват що купить і так само купив як мужик К.
    Приношу свої вибачення мужику К.

Мужик П.

• Подобається Подобається x 2
  8. fedja

fedja Active Member

VW Passat Variant В5
    я писав тобі в приват, але я не писав що куплю пвою приборку 100%!!!! ти написав що маєш таку приборку.....я відповів що ціна непідходить !!!от і все!!!!!!!а на рахунок : ЩО НА КОЖЕН ТОВАР Є СВІЙ ПОКУПЕЦЬ -це точно))))удачних торгів

9. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Млін.Так дєла ніпайдьоть.
    Я вже відро попкорну взяв, зручно вмостився, в очікуванні на продовження трагікомедії з К та П в головних ролях, а тут... "Вибач" і все??? :diablo::D

• Подобається Подобається x 2
  10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    НАРОД ВИМАГАЄ ПРОДОВЖЕННЯ ШОУ!!!

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Та блін, пацани, так не буде без драки, я вже 100 гривень поставив на одного із ))))))))))))))))))))))

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А де приймають ставки?
    Народ не відпустить :lol:

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    завтра дзвониш мені, я приймаю )))))))))
    скажу куди підвезти )))))))

відчуваю після мого спічю закриють цю тему нах ))))))))))

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    класна тема

І знов не вийде ані подзвонити, ані, тим більше, під'їхати. Далеко я, далеко. :pardon:

Та й хотіла відповідно підготуватися до приїзду на свій перший з'їзд, а тут ніяк не виходить.
    http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=134182#post134182

А тему, скоріше за все, не закриють, а злиють у флуд. Бо ті, хто її відкрив, уже давно помирилися і забули, а ми далі колупаємося патичком в тій купці. :D

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    ну хто колупається, а хто поп-корн тріскає ))))))))

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    поп-корн

Правильно! bass, ділишся поп-корном чи ні? Відповідати прямо, не роздумуючи! :diablo:
    У черзі вже двоє: Kinder з Чортопхаєм. Хто наступний?
    Народ, bass поп-корн роздає! :yahoo:

Уявляю реакцію bass-а, коли він завтра в черговий раз заскочить на форум на пару филин перечитати новинки і довідається, скільки мішків поп-корну має пристарати, щоби поділитися з зацікавленими. :lol:

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Попкорн, попкорном, а от семкі на зїзд припасу. Уж очєнь прадалжєнія банкєта хочеться :D Щось останнім часом я наших головних героїв на зїздах не бачив :blush:

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    з'їзди

:dntknw: :sorry:

19. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    В даній ситуації Ви повинні розібратись між собою самі.
    Дійсно НА КОЖНУ РІЧ Є СВІЙ ПОКУПЕЦЬ, і ніхто нікого не заставляє купувати СИЛОЮ.
    Я купував у Саши декілька запчастин, і теж ціна була не мала, але у вільному продажі я таких речей не куплю, і я сам вирішував чи брати по такій ціні, чи ні.
    Наприклад, оригінальний підлокітник на В4(така річ на шротах з'являється дуже рідко), захист картера і т.д.
    Линьовка на Гольф 2 - ціна не дешева, але попробуйте найдіть її в нормальному стані, я не купив бо не мав вільних грошей на даний момент, але якби були, то забрав би зразу(буду чекати наступну линьовку).

Це є моя особиста думка.

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Нікого не хотів образити цією темою. Це перше.
    Дякую всім за участь. Це друге.
    Тепер окрема подяка деяким одноклубникам по черзі написання.

MARTINI дякую за "Хоча К, звичайно, менше баран ніж..." Хоч і менше, але такі баран :) А обгрунтувати? Чому хтось не проходить мимо моїх якихось помилок чи недопрацювань, а я маю змовчати? Та й товар раз вже так, то все-таки купив би.

Мужику М. дякую за те, що він справжній мужик. Вибачення приймаються. Хоч мужик К і не писав в приват, що беззастережно купить, а писав, що ціна кусається, час кусається, але загалом питання до обговорення, бо цей товар хотів би купити, відразу поставити і насолоджуватися результатами.

До Kinder - краще б почали ставити, за яку ціну П тепер продасть товар К. Хто поставить найменшу ціну і вгадає, той і виграв :)

Чортопхай, не сприймай близько до серця інформацію про присутність на з'їздах. Я так думаю, що це зауваження стосувалось більше К та, мабуть, П. Від себе скажу, що раз з'їзди регулярно і вперто проводяться щодругу п'ятницю, і саме п'ятниця була каменем спотикання для мене, то раз гора не йде до Магомета, я вирішив змінити графік своєї роботи. Це хотілося зробити вже роки 3-4 і не тільки через з'їзди, а, в першу чергу, через економічні та політичні прчини, і щойно вроді почало вдаватися впроваджувати ці зміни.

До rusmaks. Мова не йшла про дану ситуацію. А ситуацію загалом.
    Мужик К написав до П, що ціна НЕ підходить, тому за тою ціною брати товар не буде. Чому це так розгнівало мужика П і чому мужик К сприйняв той гнів мужика П лише на себе, тепер це невідомо і не настільки важливо, я думаю. Можливо, мужики К та П є надто чутливими та емоційними з трохи більшою часткою фантазії, чим інші (жінки та дівчата, прийміть це до уваги ;) ).

Але на кожну ціну можна знайти покупця, але та ціна має бути більш-менш сталою, на мою думку, і не змінюватися від вподобань чи антипатій так кардинально. Чи як? Загалом я би трохи перефразував фразу НА КОЖНУ РІЧ Є СВІЙ ПОКУПЕЦЬ. В даному випадку мало би звучати щось на кшалт - КОЖНОМУ ПОКУПЦЕВІ - ЦІНА, НА ЯКУ ВІН ВИГЛЯДАЄ чи ЗАСЛУГОВУЄ. Але правда і така, що Саня дійсно може знайти все, що потрібно. Не раз в тому переконувався. Лише ціна - питання до спотикання.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)